Deze artiesten komen naar Vlaanderen feest live in Antwerpen

Deze artiesten komen naar Vlaanderen feest live in Antwerpen

© één
Vlaanderen feest live vanuit Antwerpen, met oa Niels Destadsbader, Suzan & Freek en Tourist LeMC

Op 11 juli, de Vlaamse feestdag, vult Eén de avond vol Vlaamse muziek in de live uitzending Vlaanderen feest vanuit Antwerpen, gepresenteerd door Peter Van de Veire. Vanaf 20.10 uur zijn verschillende Vlaamse topartiesten op het podium op de Grote Markt in Antwerpen te zien naar aanleiding van het feest van de Vlaamse gemeenschap. 

Het belooft een feestelijke avond te worden, met onder andere optredens van Niels Destadsbader, Suzan & Freek, Helmut Lotti, Tourist LeMC en Alice on the roof, Isabelle A, Metejoor, Mathias Vergels en een hele resem muzikale verrassingen.

Bart Kaëll brengt zijn klassieker Mooi weer vandaag met de cast van Ketnet-sensatie #LikeMe. Jelle Cleymans doet het met James Cooke. Jonas van X!NK zorgt voor een vleugje feestelijke nostalgie met De vriendschapsband. En speciaal voor de gelegenheid brengen de Ketnet-idolen van de jeugdserie #LikeMe hun versie van het Will Tura-nummer Vlaanderen m’n land, het officiële Vlaanderen feest-lied 2019, een samenwerking van Eén, Radio 2 en de elfdaagse Vlaanderen feest VZW.

Vlaanderen feest: donderdag 11 juli om 20.10 uur live vanuit Antwerpen op Eén.