Groot dankfeest voor de zorg kan eindelijk doorgaan

Groot dankfeest voor de zorg kan eindelijk doorgaan

©
eind mei is het zover.

Het grote dankfeest voor de zorgmedewerkers, de 'Dankeditie voor de Zorg' van Night of the Proms, kan eindelijk doorgaan! Op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2022 zullen meer dan     40 000 zorgmedewerkers kunnen genieten in het Antwerpse Sportpaleis van optredens van oa. Axelle Red, Stan van Samang, Willy Sommers, Mama's Jasje en Sandra Kim. Ondertussen werd ook Laura Tesoro toegevoegd aan de line-up. Presentator van dienst is Kürt Rogiers.

De ‘Dankeditie voor de zorg’-avonden werden aangekondigd om de Vlaamse zorgverleners en vrijwilligers van de vaccinatiecentra te bedanken voor hun enorme inzet tijdens de pandemie. Oorspronkelijk twee avonden maar vanwege de enorme vraag naar tickets werd van de afgelopen periode gebruikt gemaakt om extra financiering te zoeken. Daardoor is een derde show op donderdag 26 mei toegevoegd aan de concertreeks.

“Het goede nieuws is dat we intussen financiering gevonden hebben voor drie shows, maar er staan nog duizenden mensen te popelen op de wachtlijst voor een eventuele vierde show op zondag namiddag. We moeten dus blijven hopen op steun van particulieren en bedrijven", aldus Jan Vereecke, producent van Night of the Proms. "We hopen zo snel mogelijk de vierde show te kunnen vastleggen. We zijn onze zorgverleners en vrijwilligers uitermate dankbaar voor hun inzet, en nu ook nog eens voor hun geduld. Iedereen die reeds een ticket kocht of op de wachtlijst staat, krijgt in elk geval vandaag per mail meer informatie via Tele Ticket Service."

Oproep aan grote publiek: scan het hartje en doe een gift!

Aan elke zorgmedewerker wordt de kleine ticketprijs van acht euro gevraagd. Deze worden op het concert zelf omgezet naar twee drankbonnen. Om deze concerten gefinancierd te krijgen, worden er donaties gezocht bij bedrijven en particulieren. De organisatie doet dan ook een warme oproep. Een gift groot of klein maakt een vierde show op zondag mogelijk. Scan het hartje of stort een bijdrage via deze link. Er werden sponsoringpaketten uitgewerkt voor bedrijven die mee willen instappen. Meer informatie via www.dankeditievoordezorg.be

De "Dankeditie voor de zorg" gaat door op donderdag 26 mei, vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei om 20u00. Met Axelle Red, Mama's Jasje, Stan van Samang, Sandra Kim, Laura Tesoro, Sylver, Willy Sommers en nog enkele verrassingen. Tickets kunnen enkel aangevraagd worden door zorgverleners zelf via hun zorginstelling of via de wachtlijst op www.dankeditievoordezorg.be. Momenteel kan er enkel nog ingeschreven worden voor een eventuele vierde show op zondag 29 mei om 15u.

Related bio's:
Meer nieuws over: