Hanne twijfelde over K3 of ze het nog wel wou doen.

Hanne twijfelde over K3 of ze het nog wel wou doen.

© Dieter Dewulf
Hanne Verbruggen geeft toe toch haar twijfels te hebben of ze zelf nog verder wilde met K3

Klaasje Meijer besloot om te stoppen bij K3. De Nederlandse wil haar leven een nieuwe richting geven.

Klaasje Meijer is het nieuws eerst aan Marthe De Pillecyn en Hanne Verbruggen gaan vertellen. Bij beiden kwam het nieuws hard aan.

Aan de Nederlandse journaliste Eva Jinek zegt Hanne dat ze getwijfeld heeft om ook stoppen. “Ik had dat een beetje."

“Toen Klaasje en ik het gesprek hadden, vroeg ik me achteraf wel af of het nog ging werken om nog eens iemand te zoeken. En wat wil ík eigenlijk?”, citeert Het Laatste Nieuws haar.

Maar al even snel kwam ze tot de conclusie dat het voor nog te vroeg is om te stoppen. “Ik zie mezelf dit nog jaren doen”, gaat Hanne verder.

“Er zijn nog zoveel dingen die we kunnen doen. Voor mij was het nog niet op. Maar ik heb wel even gedacht: als Klaasje wil stoppen, moet ik dan ook niet even nadenken over wat ik wil met mijn leven? Want het gaat sowieso veranderen. Het was een bevestiging dat ik door wilde gaan.”

“We weten dat we elkaar niet héél veel meer gaan zien", geeft Hanne wel toe. “We weten dat het moeilijk gaat worden. Uiteindelijk weten we ook niet wat voor leven Klaasje nu gaat hebben en bij ons is het sowieso ook altijd druk. Maar we weten wél dat die vijf jaar die we samen hebben gehad, zo leuk waren.