MNM Start To DJ: Vier van de zes finalisten zijn bekend

MNM Start To DJ: Vier van de zes finalisten zijn bekend

©
Wie treedt in de voetsporen van DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo?

 Voor het negende jaar op rij gaat MNM met MNM Start To DJ op zoek naar de strafste jonge dj van het moment, die met enkele platen een feest in lichterlaaie kan zetten. De winnaar treedt in de voetsporen van niemand minder dan DJ Nobels, Freaquency, DJ Snes, Sample, Avalonn, 5NAPBACK, Spynex en Merlo. Hij of zij krijgt een jaar lang een eigen radioshow op MNM én mag draaien in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike op het Amsterdam Dance Event. En dat is niet alles! Als kers op de taart krijgt de winnaar de kans om aan een eigen single te werken met het team van Generation Smash, het label van Dimitri Vegas.

Tijdens de finaleweek van 12 tot en met 15 augustus barst de muzikale strijd los. De zes geselecteerde kandidaten draaien er vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt op los om de felbegeerde titel van Start To DJ 2019 in de wacht te slepenDe wedstrijd kan gevolgd worden via de MNM-app. Na een week vol uitdagende sets en stevige opdrachten kennen we op donderdagavond 15 augustus dé grote winnaar van Start To DJ 2019.

De eerste vier finalisten zijn bekend!

Tot en met morgen maakt MNM-dj Laura Govaerts in De Avondshow twee nieuwe finalisten bekend. Gisteren werden Arthur Van Schandevijl (Arthur Lewis) uit Sint-Lievens-Houtem en Ellen Degrande (DJ Ellyts) uit Torhout voorgesteld aan het grote publiek. Meer informatie over hen kunt u hiervinden. Vandaag is het de beurt aan twee gloednieuwe finalisten: Manuals en TWALLIE.

Kandidaat 3: Manuals

Manu van Aalst (alias Manuals, 20) uit Boom is de derde kandidaat. Manu studeert muziekmanagement aan de PXL-Music in Hasselt. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Manu al heel wat dj-ervaring. Toen hij acht was, begon hij al wat met de knoppen te spelen van een oud mengpaneel, en op 14-jarige leeftijd kocht hij zijn eerste Pioneerset. Het is zijn grote droom om te kunnen leven van zijn muziek, net als zijn grote voorbeelden Martin Garrix en Seth Hills. Manu staat ambitieus in het leven, en wil naast dj'en ook songs schrijven en producen.

Kandidaat 4: TWALLIE

Tijl Itterbeek (alias TWALLIE, 21) uit Dilbeek mag zich tot vierde kandidaat kronen. Tijl, ook wel eens 'Twallie' voor de vrienden, studeert net als de tweede kandidaat van MNM Start To DJ Ellen, event- en projectmanagement aan Arteveldehogeschool in Gent. Hij is altijd al veel bezig geweest met muziek. Die passie deed hem een eerste mengpaneel aankopen, en TWALLIE was geboren. Artiesten zoals Freaquency en Lennert Wolfs inspireren Tijl. Festivals platspelen, fuiven in brand zetten met zijn platen...Dat ziet hij helemaal zitten.

MNM Start To DJ bekendmaking van de finalisten: van maandag 5 augustus t.e.m. woensdag 7 augustus van 16.00 tot 18.00 uur in De Avondshow.

MNM Start To DJ finaleweek: van maandag 12 augustus t.e.m. donderdag 15 augustus van 16.00 tot 18.00 uur en van 20.00 tot 23.00 uur op MNM en in de MNM-app, live vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt.

Finale MNM Start To DJ: donderdag 15 augustus van 18.00 tot 21.00 uur op MNM, live vanuit Ipanema bij Versuz in Hasselt.

Related bio's:
Tags:
Meer nieuws over: