Ontdek hier de 11 nieuwe programma’s dit voorjaar bij VTM

Ontdek hier de 11 nieuwe programma’s dit voorjaar bij VTM

© vtm
De meeste kent u ondertussen al

VTM pakt uit met een bijzonder veelzijdig voorjaar vol verrassingen en 11 kleppers van nieuwe programma’s. Zo barst naast The Masked Singer een nieuw mysterie los in De Verraders. Daarin geven 18 Bekende Vlamingen vuil spel vrij spel om de verraders in het gezelschap te ontmaskeren. In de spelshow I Can See Your Voice draait alles om 7 performers en de vraag: zingen ze echt of zingen ze slecht? Ook Welkom in de Familie hult zich in mysterie, met Julie Van den Steen die onbekende Vlamingen een totaal nieuwe identiteit laat aannemen.

Met Marble Mania brengt VTM een gezellige familieavond vol spanning, sensatie en knikkerplezier voor het hele gezin. En ook de fictiereeks Glad IJs staat garant voor humor en suspense, met een absolute topcast. Daarnaast pakt VTM uit met life changing realityprogramma’s. In De Grote Jobswitch laat Nora Gharib 5 Vlamingen een radicale carrièreswitch maken en Nathalie Meskens geeft in Paradijs Zoekt Personeel de leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar.

Verder zoomt VTM in op pakkende verhalen en human interest. Lieven Scheire en Frances Lefebure komen in DNA Scheire & Frances alles te weten over menselijke genetica. Vrederechters zet 8 karaktervolle vrederechters uit heel Vlaanderen in de spotlights. En ook Luk Alloo is terug met Zo Alloo, waarin hij de verrassende wendingen belicht in het leven van getuigen die hij eerder interviewde. In Sergio Over De Grens reist Sergio Herman met bekende Vlamingen naar de lekkerste uithoeken van Europa en daarbuiten. Een trip waarop de chef en zijn gasten elkaar voortdurend tegenkomen.

Maarten Janssen, channel manager VTM: “VTM is de onbetwiste marktleider bij de 18- tot 54-jarigen. Nergens anders krijgt de kijker dezelfde garantie op topentertainment als bij VTM, zowel tijdens de week als tijdens het weekend. Het voorjaar van VTM zit dan ook traditiegetrouw boordevol show, ontspanning en muziek, maar daar voegen we nu nog een dosis spanning, verrassing en mysterie aan toe. Het beloven boeiende tv-avonden te worden!” 

Davy Parmentier, creatief directeur: "Dit voorjaar pakken we bij VTM, VTM 2 en VTM GO uit met 21 nieuwe programma’s. Een combinatie van internationale succesformats en eigen ontwikkelde programma's. We gaan voor tv die de kijker naar het puntje van zijn stoel brengt, met heel wat mysterie en verrassing. Tv waarbij je ogen tekort komt. Niets is wat het lijkt. We zijn heel fier dat we kunnen uitpakken met het meeslepende spel De Verraders. Gevestigde waarden werden bovendien tegen het licht gehouden en grondig vernieuwd. En we zijn blij dat we met een heleboel nieuwe productiehuizen kunnen samenwerken voor de SHORTIES op VTM GO.”