Twee insluipers in Big Brother

Twee insluipers in Big Brother

© Vier
"Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken"

Vandaag is ‘Big Brother’ van start gegaan. Pas vier dagen nadat de bewoners op oudjaarsdag hun intrede deden in het huis, barst het programma al van de geheime opdrachten, spellen in de gameroom én twee insluipers: Els en Nick. Zij hebben op hun beurt ook weer een geheime missie, namelijk het Big Brother huis ’s nachts insluipen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer.

Nick, 30 jaar (Morkhoven – België) 

“Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken”

Nick is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Toch gaat hij over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Met zijn droge humor zal hij de grapjas van de groep zijn en makkelijk mensen met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd: samen met zijn compagnon heeft hij vijf keer op Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn ze gestopt. Big Brother is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Els, 57 jaar (Dronten – Nederland)  

“Ik heb al veel heftige uitdagingen doorstaan; Big Brother is een positieve uitdaging”

Els is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet sturen, ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij Big Brother. Ze heeft twee kinderen, maar zal zichzelf niet als moeder van de groep zien. Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert geen hulp. In haar vrije tijd staat ze het liefst op de tennisbaan. Els is makkelijk in de omgang, maar absoluut geen meeloper; ze zegt wat ze denkt en is recht door zee. 

Titelsong
Speciaal voor Big Brother lanceert de succescvolle zangeres Davina Michelle, samen met Vlaamse rapper Woodie Smalls, vandaag de titelsong: BIG BROTHER. Geïnspireerd door het experiment, het spel element en het alziend oog van Big Brother schreef zij deze song in no-time. Luister BIG BROTHER hier.

Wanneer? 

  • Vanaf dinsdag 5 januari wordt Big Brother elke werkdag om 21.35 uur uitgezonden op VIER.

  • Elke donderdag om 21.30 uur is de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire.

  • Vanaf 1 februari schuiven we een uurtje later en zenden we Big Brother uit om 22u30 op VIER

Volg Big Brother 
Voor meer informatie over Big Brother, kijk op www.bigbrother2021.com en volg Big Brother op Instagram en Facebook via @bigbrothernlbe.