Bart Peeters & De Ideale Mannen komen naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

Bart Peeters & De Ideale Mannen komen naar de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke

© Dieter Dewulf
Ook Bart Peeters komt naar Middelkerke Proximus Pop-Up Arena

Na de uit de hand gelopen concertreeks 'Bart Peeters Deluxe' in de Lotto Arena gaat Bart Peeters deze zomer met zijn Ideale Mannen op uitstap naar zee. Vrijdag 9 juli staan ze in de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Het muzikale recept is gekend: een energieke frontman, een fantastische begeleidingsband en een repertoire van nieuwe nummers en een groot aantal meezingers en hits. De ticketverkoop voor het concert van Bart Peeters & De Ideale Mannen start op maandag 7 juni om 10 uur.
 
Bart Peeters voorstellen hoeft al lang niet meer. Zet deze veelzijdige artiest, muzikant en presentator op een podium en je hebt vuurwerk. Met een mix van folk, wereldmuziek, een beetje hip-hop en een vleugje jazz beroert hij telkens zijn publiek. Concerten van Bart Peeters staan voor warmte, verbondenheid, gezelligheid.  Alles wat we bijna anderhalf jaar hebben moeten missen.  Maar nu mag je er opnieuw van genieten. Bart is klaar voor de ‘bevrijdingsfeesten’. Vrijdag 9 juli viert hij in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Een warm bad van twee uur met een pauze. Neem daarbij ook de unieke combinatie van het arena comfort met de sfeer van een festival en je hebt alle ingrediënten voor een dag om nooit meer te vergeten.  

 

Veiligheid gegarandeerd 
 
Bart Peeters is een van de vele artiesten die deze zomer in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke zal optreden. Deze nieuwe arena werd uitgetekend en gebouwd rekening houdend met de huidige coronamaatregelen. Deze aanpak is uniek voor ons land.
Jan Van Esbroeck, CEO van Sportpaleis Group: "in juli zal de Proximus Pop-Up Arena alvast tot maximaal 2.500 bezoekers kunnen ontvangen mét mondmasker en een stoel tussen elke reservering. Alle maatregelen worden getroffen zodat de concerten geen enkel gezondheidsrisico vormen voor de bezoeker."

De winterdip is over! Bekijk en beluister Bart Peeters nieuwste single 'Winterdip' hier.
 
Bart Peeters staat op vrijdag 9 juli 2021 samen met zijn Ideale Mannen in de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Tickets voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf maandag 7 juni om 10 uur via www.proximuspopuparena.be of www.pse-belgium.com

 
---
 
Praktische informatie
 
Concert: Bart Peeters & De Ideale Mannen
Datum: vrijdag 9 juli 2021
Deuren: 19.00 uur
Aanvang: 20.00 uur
Locatie: Proximus Pop-Up Arena, Westendelaan in Middelkerke
 
De ticketverkoop start op maandag 7 juni om 10 uur via www.proximuspopuparena.be

Related bio's:
Bart Peeters
Tags:
Bart Peeters