Bart Peeters Deluxe verovert opnieuw de Lotto Arena

Bart Peeters Deluxe verovert opnieuw de Lotto Arena

© vrt
Met wat extra concerten erbij.

Bart Peeters zijn succesvolle Deluxe-concertreeks voor een uitverkochte en uitzinnige Lotto Arena. Het concert heeft niets aan magie ingeboet: het was opnieuw een warm bad van muzikale pareltjes, versterkt met de kracht van een 500-koppig koor. Voor de 10 concerten die nog staan gepland, zijn slechts een handvol plaatsen beschikbaar. Vanwege de aanhoudende vraag naar tickets en de overweldigende reactie op het concert van gisteren, wordt uitgezocht of er nog een extra concert (op dinsdag 19 april) kan worden toegevoegd. Voor dit concert kunnen belangstellenden alvast tickets reserveren via www.lotto-arena.beWat iedereen al lang weet, werd gisteren in de Lotto Arena opnieuw bevestigd. Bart Peeters is een muzikant en entertainer buiten categorie. In de reeks Deluxe concerten naar aanleiding van zijn 60ste verjaardag stond hij gisterenavond na een lange onderbreking opnieuw op het podium in de Lotto Arena.
 
De magie die ontstaat als Bart Peeters een podium opstapt, valt nauwelijks onder woorden te brengen. Het is de combinatie van pure songteksten, perfect op elkaar ingespeelde topmuzikanten (De Ideale Mannen) en uiteraard de stem en de presence van Bart Peeters zelf. Bart Peeters Deluxe is meer dan de optelsom van de aparte elementen. Het is het vakmanschap en de passie waarmee Bart Peeters een volle zaal inpakt. Het 500-koppig koor onder leiding van Hans Primusz zorgt voor een emotionele meerwaarde, waardoor het repertoire van Bart een ongeziene (en ongehoorde) extra dimensie krijgt.
 
De Lotto Arena wordt weer de Bart Peeters Arena voor een paar weken. Na 21 april valt het doek over deze fenomenale reeks van meer dan 25 concerten. Wie het wonder van de Lotto Arena nog met eigen ogen en oren wil ervaren, bestelt best als de bliksem tickets voor de allerlaatste concerten van deze Deluxe-reeks.

Bart Peeters Deluxe vindt nog plaats op 1, 5, 7, 8, 10, 13, 14, 15, 18, 19 (wachtshow) en 21 april 2022 in de Lotto Arena in Antwerpen. Allerlaatste tickets zijn beschikbaar via www.lotto-arena.be. Er werd een ‘wachtshow’ geopend op dinsdag 19 april. Fans kunnen hun plaatsen al reserveren. Van zodra het concert is bevestigd, worden ze uitgenodigd om hun tickets te betalen. 

 

Related bio's:
Bart Peeters
Tags:
Bart Peeters