Ketnet bedankt Gert Verhulst met een VIDEO

Ketnet bedankt Gert Verhulst met een VIDEO

© Dieter Dewulf
Ketnet-wrapper Sander Gillis vernam vandaag het nieuws over Gert Verhulst en kon meteen een ludieke oplossing bedenken.

Vandaag kondigde Gert Verhulst aan dat hij na 30 jaar afscheid neemt van Samson en Gert. Het olijke duo was voor het eerst te zien in 1989 op de toenmalige BRT en groeide uit tot een immens populair kinderprogramma. Ook vandaag nog weet het programma nog heel wat Ketnetters te bekoren.

“Na 30 jaar is dit een welverdiend afscheid, al twijfelen we er niet aan dat Samson en Gert voor heel wat Ketnetters eeuwige helden zullen blijven. Ketnet wil Gert dan ook bedanken om al die jaren niet alleen de beste vriend van Samson te zijn maar ook van vele generaties Ketnetters.”
Maarten Janssen, Netmanager Ketnet

Ook Ketnet-wrapper Sander Gillis vernam vandaag het nieuws over Gert Verhulst en kon meteen een ludieke oplossing bedenken.

Om Gert Verhulst te bedanken kunnen de jonge en minder jonge Ketnetters speciaal enkele afleveringen uit één van de allereerste reeksen terugvinden op Ketnet.be en in de Ketnet-app. Nostalgici kunnen zich op Ketnet.be uitleven met een heus Samson en Gert soundboard, met alle legendarische uitspraken uit Ketnet-reeks.

Related bio's:
Sander Gillis