Joe opent voor de tweede keer op rij het Joe Christmas House in Antwerpen

Joe opent voor de tweede keer op rij het Joe Christmas House in Antwerpen

© Joe
Soulsiter gaf er een concert tijdens de opening van het Joe Christmas House

Veel lampjes, sfeer, gezelligheid en een optreden van Soulsister: het Joe Christmas House is officieel geopend! Voor het tweede jaar op rij strijkt radiozender Joe neer op De Grote Markt in Antwerpen. De Joe-dj’s maken in het Joe Christmas House tot en met 31 december elke dag live radio van 12 tot 23u, spelen de beste kersthits en ontvangen verschillende artiesten en gasten. Voor de openingsdag kwam burgemeester Bart De Wever langs bij Joe-dj’s Elke Van Mello en Carl Schmitz met een kerstpakje en deed Soulsister de Antwerpse Grote Markt swingen.

 

 

Robin Vissenaekens, Programmadirecteur: “Ook dit jaar gaan we in december bij Joe weer ‘all the way’ voor kerst. We staan opnieuw in Antwerpen met ons Joe Christmas House waar onze dj’s elke dag live radio maken. Luisteraars kunnen er de sfeer komen opsnuiven en genieten van een heleboel gratis optredens. En voor wie maar niet genoeg krijgt van kerstmuziek, is er 24/7 ons Joe Christmas kanaal dat digitaal of via DAB+ te beluisteren is.”

 

 

Het Joe Christmas House heeft er dit jaar een nieuwigheid bij: een groot balkon voor live-optredens. Daar zullen de komende weken verschillende artiesten komen optreden zoals Axelle Red, Scala en Clouseau. De artiesten die langskomen in het Joe Christmas House brengen naast goede muziek ook allemaal een pakje mee voor onder de Joe-kerstboom. Die pakjes zullen met kerst, op 25 december, geopend en weggegeven worden aan Joe-luisteraars.

Related bio's:
Jan Leyers, Paul Michiels