Vorst Nationaal heropent zijn deuren en begint nieuw hoofdstuk

Vorst Nationaal heropent zijn deuren en begint nieuw hoofdstuk

©
Het is terug zo ver!

Vorst Nationaal beleefde dinsdagavond 28 september zijn langverwachte relance met een concert van Christophe Maé. Dankzij het Covid Safe Ticket genoten muziekliefhebbers zorgeloos van een geweldige concertavond. "Het was fantastisch om zoveel bezoekers en onze grote Vorst Nationaal-familie terug te zien", zei venue manager Coralie Berael na afloop.

Het laatste wapenfeit in Vorst Nationaal dateerde alweer van maart 2020. Op 8 maart vond de ‘Euromillions Cup Final Basketball’ er plaats. Toen na afloop de deuren werden dichtgetrokken, bleef het 18 maanden ondraaglijk stil. Daar een einde aan met het concert van Christophe Maé. 

Coralie Berael, venue manager van Vorst Nationaal: "Wat een week! Wat een avond! Wat een feest! Het was fantastisch om onze grote Vorst Nationaal-familie terug te zien: de verenigingen, de vrijwilligers, de politieagenten, de medische hulpdiensten, de technici, de schoonmaakploegen, onze partners, medewerkers van de gemeentelijke diensten en van het openbaar vervoer. Ook de tevreden gezichten van de horecamensen vlak bij onze zaal waren een opsteker. Zelfs de buren kwamen ons gelukwensen. Dankzij een uitgebreide informatiecampagne vooraf en de flexibiliteit, de toewijding en het enthousiasme van het team ter plekke was het mogelijk om 6.000 toeschouwers vlot en op tijd door de extra Covid Safe Ticket-controle te loodsen. Een nieuw hoofdstuk begint!"

Drukke seizoensagenda
De Franse artiest Christophe Maé die het concertseizoen in Vorst Nationaal opende, keert op 6 november trouwens terug voor een tweede concert. Dit najaar staan ook Francis Cabrel (vrijdag 5 november), Florent Pagny (woensdag 17 november), Loïc Nottet (donderdag 25 november), Kendji Girac (zondag 28 november), Vitaa & Slimane (donderdag 16 december) en Gad Elmaleh (donderdag 13 januari, vrijdag 14 januari en zaterdag 15 januari) in Vorst Nationaal. 

In het voorjaar van 2022 worden de eerste grote Engelstalige acts in Vorst Nationaal verwacht. Het gaat dan onder meer om Dropkick Murphys (dinsdag 1 februari), The Kooks (vrijdag 4 maart), Rag'n Bone Man (dinsdag 29 maart), Eels (donderdag 7 april), Pentatonix (maandag 18 april), OneRepublic (woensdag 20 april), Gregory Porter (zaterdag 23 april), The Chainsmokers (woensdag 27 april), Yungblud (vrijdag 13 mei), Pet Shop Boys (dinsdag 17 mei) en Trevor Noah (vrijdag 20 mei). 

Hou de kalender verder in de gaten, want regelmatig worden nieuwe concerten toegevoegd.

Meer informatie: www.vorstnationaal.be

Related bio's: