Taxi Nancy vereeuwigd in Monopoly Thuis

Taxi Nancy vereeuwigd in Monopoly Thuis

© Monopoly Thuis
Nu ook het Monopoly Thuis spel binnenkort beschikbaar

Taxi Nancy en Boowie zullen worden vereeuwigd in Monopoly Thuis. De online poll over de invulling van het spel is sinds middernacht afgelopen. Er werd massaal gestemd.

Vorige week werd aangekondigd dat de meest bekeken dagelijkse soap uit ons land een eigen Monopoly versie krijgt. Deze uitgave zal talloze locaties en referenties uit de reeks bevatten maar ook de kans- en algemeen fonds-kaartjes zullen een Thuis jasje worden aangemeten.
De fans van de serie konden afgelopen week stemmen op hun favoriete ondernemers uit de reeks. De poll liep een week en er werden meer dan 4.000 stemmen geteld.

“Taxi Nancy” en “Boowie”
De stemronde werd in de nacht van maandag op dinsdag afgesloten om middernacht en de winnaars zijn nu bekend: Taxi Nancy komt terecht op het Monopoly-bord met de meeste stemmen. Ook de tweede in de uitslag van de poll zal een plaatsje krijgen op het bord: Boowie (Bob en Lowie).

Afgelopen vrijdag vierde Thuis overigens de 5.000ste aflevering. Een mijlpaal waarop de makers van het Monopoly-spel, GROEP 24, graag de mascotte naar de set stuurden met taart.
Het spel is ook al te pre-orderen via www.MONOPOLYTHUIS.be Het spel zal in november beschikbaar zijn.

 

Related bio's:
Tags:
Monopoly, Thuis