CAZ 2 wordt VTM GOLD en brengt elke dag de grootste VTM-klassiekers

CAZ 2 wordt VTM GOLD en brengt elke dag de grootste VTM-klassiekers

© VTM GOLD
Zender CAZ 2 veranderd vanaf 1maart van naam.

Vanaf maandag 1 maart 2021 stemt de kijker niet langer af op CAZ 2, maar op VTM GOLD. De zender krijgt een nieuwe naam en een nieuwe look en brengt voortaan elke dag de ‘golden oldies’ uit de rijke VTM-geschiedenis op het scherm. Programma’s die tot op de dag van vandaag nog altijd erg populair zijn bij de kijkers. Van fictiereeksen zoals Ons Geluk en Diamant over sitcoms zoals Bompa en Nonkel Jef tot de meest legendarische entertainmentprogramma’s van toen zoals Het Mooiste Moment, De Planckaerts of Wie Ben Ik?. 

Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio: “Vanaf 1 maart vervangt VTM GOLD het huidige CAZ 2. Die zender bereikt nu al een vast publiek met Vlaamse klassiekers en lokale VTM-reeksen zoals Nonkel Jef, Zomerrust en Slisse & Cesar. Ook bij VTM GO merken we een grote populariteit voor deze memorabele programma’s. In 2020 waren die trouwens goed voor meer dan 10 miljoen views. We merken dat de honger naar nostalgisch entertainment groot blijft, en daarom bundelen we op VTM GOLD voortaan de beste programma’s uit de rijke VTM-geschiedenis.”

 

VTM GOLD start op maandag 1 maart en brengt elke dag fictie- en entertainmentprogramma’s die in het collectief geheugen gegrift staan. De tv-avond start om 16.30 met vaste dagelijkse afspraken Nonkel Jef, Bompa, Wat Nu Weer?, SOS Piet en Sturm der Liebe. Om 20.40 is er op maandag en woensdag Het Mooiste Moment, op dinsdag en donderdag De Planckaerts en op vrijdag de fictiereeks Diamant. Aansluitend volgt elke weekdag om 21.40 een nieuwe aflevering van Ons Geluk. In het weekend brengt VTM GOLD nostalgie ten top met de Super 50, Binnen Zonder Bellen, met Koen Wauters, en de fictiereeks Dennis, met Axel Daeseleire in de hoofdrol.

 

Related bio's:
Tags:
CAZ 2, VTM GOLD
Meer nieuws over: