ZEB gooit hoge ogen met nieuwe najaarscollecties

ZEB gooit hoge ogen met nieuwe najaarscollecties

© Dieter Dewulf
Deze BV's. hebben hun najaarscollectie bij ZEB

 multibrand fashion store ZEB de nieuwe najaarscollecties, ontworpen in samenwerking met inspirerende BV's. Aanwezige journalisten en fashionista’s wisten niet waar eerst kijken. Op nauwelijks enkele seizoenen tijd is de ZEB-lanceringsdag uitgegroeid tot een echte fashion hoogdag. 

Het Antwerpse hotel Yust was dinsdagavond het decor voor het belangrijkste Belgische mode-event van het jaar: de lancering van de nieuwe najaarscollecties van bekende gezichten voor ZEB. De exclusieve gastenlijst las als een ‘who’s who’ van de Belgische mode. Toonaangevende journalisten, inspirerende fashionista’s en goedgeklede BV’s: ze waren er allemaal. Iedereen had zijn/haar mooiste outfit uit de kast gehaald of paradeerde rond in de nieuwste outfits van de Belgische ZEB-ontwerpers.

Het kakelverse hotel Yust haalde sinds de opening meermaals de internationale pers. Het werd vernieuwend, trendy en opvallend genoemd. Een ‘match made in heaven’ met modemerk ZEB dus. In deze uitnodigende locatie nabij Brouwerij De Coninck werden sublieme mode-hoekjes gecreëerd om de verschillende collecties de spotlights te geven die ze verdienen.

Zo is er de collectie van Astrid Coppens bijvoorbeeld. Zij is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde bij ZEB. Met haar Astrid Black Label geïnspireerd op de Urban Jungle lost ze de hooggespannen verwachtingen in. Of Eline de Munck. Zij is aan haar tweede - DEUX dus - collectie toe en 'zet sterke vrouwen in hun kracht', aldus Eline. Of in een krachtige outfit natuurlijk. Zelf had ze keuzestress omdat ze maar één van haar favoriete outfits kon kiezen voor de lanceringsavond: dat werd een tweedelig pak in een bijzondere brokaat stof.

Véronique Leysen toonde zich weerom de specialist in kleurrijke breisels met een vintage touch. Ze trok niet alleen de aandacht met haar prachtige collectie: ze kon haar bijna 4 maanden buikje niet meer verbergen.

Ook Laurentine Van Landeghem was in de wolken en stelde met veel trots haar COF-collectie voor. Dit keer zitten er niet enkel kleurrijke kleedjes maar ook fleurige jumpsuits, zwierige rokken en warme truien in het assortiment. And last but definitely not least, presenteerde de jongste telg van de ZEB-ontwerpers Stien Edlund haar collectie met girlpower. Aanwezigen konden ook een kijkje nemen naar de nieuwe collecties van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, de DYJCode-collectie van Dennis Praeten de Cyclo Club Marcel-collectie die onder goedkeurend oog van Cameron Vandenbroucke, dochter van, werd voorgesteld. 

Alle ZEB-ambassadeurs tekenden present. Er was slechts één opvallende afwezige: Tom Waes moest op doktersbevel verstek geven. Hij lag ziek in zijn bed. CEO Luc Van Mol en Tatyana Beloy namen het daarom van hem over en spraken de meer dan 250 aanwezigen toe. 'De collecties die dit najaar in de winkels liggen, zijn echt vanuit passie ontstaan. Die authenticiteit zie je. En daar zijn we ontzettend trots op', aldus Luc Van Mol.

Related bio's: