Tom Waes en Stijn Swijns showen de nieuwe collectie van Zeb

Tom Waes en Stijn Swijns showen de nieuwe collectie van Zeb

© ZEB
Tom Waes & Stijn Swijns vliegen er samen weer in

ZEB-ambassadeur Tom Waes sloeg opnieuw de handen in elkaar met Stijn Swijns om de nieuwe mannencollectie van ZEB voor te stellen. Dit voorjaar trokken ze naar Antwerp Airport.

Na zijn comeback op het televisiescherm met het Streamz-programma Bootcamp, maakt ex-Special Forces-instructeur Stijn Swijns ook een terugkeer voor de camera van fotograaf Kurt Stallaert. Als ervaren rot nam ZEB-ambassadeur Tom Waes, Stijn opnieuw mee op sleeptouw.

Tijd om er vaart achter te zetten dus. Luchtvaart, in dit geval! Want Tom en Stijn besloten om naar Antwerp Airport te trekken en te poseren tussen magnifieke retro vliegtuigen. Deze keer kwamen er geen stunts aan te pas, maar met Tom en Stijn in een fantastisch kostuum van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles schiet het badass-gehalte meteen de lucht in. “Aaah, eindelijk opnieuw een kostuum mogen aantrekken. Zalig! En nog mijn lievelingsstuk ook”, zegt Tom met een grote smile op zijn gezicht.

Tom Waes is al jaren een vaste waarde bij ZEB. Voor de shoot koos hij zijn favoriete items uit én blikte hij terug op een fijne samenwerking met de Belgische multibrand fashion store: “Ik ben elk seizoen opnieuw trots dat ik ambassadeur mag zijn voor ZEB, zeker in tijden als deze! Het doet enorm veel deugd om te zien hoe ze steeds veerkrachtig en positief blijven. Dat is gewoon fantastisch. En het is ook altijd fijn dat ik dit met een compagnon kan beleven, op naar de volgende!” Wij kijken alleszins uit naar de toekomst, the sky is the limit!

Het duo had enorm veel zin om er in te vliegen, letterlijk dan! Want ze mochten elk achter het stuur kruipen en de vintage vliegtuigen van binnenuit bewonderen. Van de grond gingen ze jammer genoeg niet; “maar dat is dan misschien voor volgend seizoen”, grapte Tom Waes.

En toch zijn de resultaten gewoonweg fantastisch! De foto’s hebben een stoere retro vibe die ons wat doen denken aan de eighties-klassieker Top Gun. Met hun aviator zonnebrillen op, is het plaatje natuurlijk helemaal compleet en lijken ze als twee druppels water op Maverick en Goose.

Maar Tom en Stijn zijn natuurlijk veel stijlvoller! Met kostuums van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, tropische hemdjes van ONLY & SONS en trending truien van Tommy Jeans stralen de twee als nooit tevoren. De nieuwe voorjaarscollectie voor mannen bij ZEB is dus meer dan goedgekeurd door Tom en zijn co-piloot Stijn.

Hoog tijd om vlug (of moeten we eerder vlucht zeggen?) naar jouw dichtstbijzijnde ZEB-winkel te gaan en de gloednieuwe voorjaarscollectie voor mannen te ontdekken!

 

Related bio's:
Stijn Swijns, Tom Waes