Olga Leyers maakt collectie die barst van levenslust voor ZEB

Olga Leyers maakt collectie die barst van levenslust voor ZEB

© ZEB
Move over Spice Girls, Olga Leyers brings sexy back

Na enkele passages als actrice, presentatrice en quizzer op VTM en VIER is Olga écht unstoppable. Haar volgende uitdaging? Bringing sexy back door een eigen revolutionaire collectie te ontwerpen bij ZEB!

Olga Leyers is het “dochter van”-label al lang voorbij. De 23-jarige spring in ‘t veld is haast niet meer weg te denken van je televisiescherm. Als toppresentatrice en -actrice in verschillende TV-programma’s bewees Olga wel dat ze weet wat ze wil en niet stopt tot ze het heeft. Het volgende dat op haar bucketlist stond? Dat was een eigen kledinglijn uitbrengen!

Want bij zo’n sterk karakter als dat van Olga, hoort ook een sterke eerste collectie. Zo werden haar eigen joie de vivre, sexiness & liefde voor verschillende decennia gemixt én vertaald in één kledinglijn bij ZEB. “Dit is echt een kledinglijn die barst van levenslust, met een nostalgische touch en tegelijk een eigentijdse feel”, aldus Olga Leyers.

En die nostalgische touch haalt ze uit verschillende tijdperken. Gogo-kleedjes uit de jaren 60, sexy blousjes met een 70’s print, deux-pièceskes die recht uit de eighties lijken te komen, 90’s slip dresses & flared jeans met een hoog nillies-gehalte. Alle eyecatchers en key pieces van toen stopte Ogla, vrij letterlijk, in een nieuw jasje en combineerde ze in de collectie.

Als ze haar collectie in twee woorden omschrijft, dan kiest ze resoluut voor ‘sexy confidence’. Olga inspireerde zich dan ook op iconische sterren en de cool kids through the ages, want die waren pas écht de definitie van sexiness volgens haar: “Denk maar aan de uitgesproken stijl van Bella Hadid gemixt met het badassery-level van Joss Stone, Amy Winehouse, Spice girls & Coyote Ugly.”

Eén key piece uit de collectie van Olga Leyers kiezen is dus moeilijk, want alle stuks zijn allemaal extreem tijdloos - met de nadruk op extreem. Zo zien we bijvoorbeeld een muntkleurig kleedje met wrap model en statement belt, een scarf top met Pucci inspired print & een fluo groene slip dress met wrinkled stofje en roze accenten. Olga zelf heeft wél een duidelijke favoriet: “Ik ben echt wild van de muntgroene co-ord! Het geeft me echt extreme ‘The Nanny’ vibes, waar ik een enorm grote fan van ben, én ik heb de marble print zelf ontworpen. Het is gewoon een droom die uitkomt!”

Uiteraard kon een tijdloze fotoshoot ook niet ontbreken! Olga trommelde daarvoor haar vriendinnen Jennifer Heylen, Lisa Hanze, Kato Van Roey & zus Billie Leyers op en gaf hen elk een decennium om te vertegenwoordigen. Het resultaat is bold, crazy en sexy op de best mogelijke manier en geeft ons echte Spice Girls vibes. Ze laten zien dat je de verschillende items kan mixen

Ready to bring sexy back? Ga dan de eerste collectie van Olga Leyers snel ontdekken in jouw dichtstbijzijnde ZEB-store of op www.zeb.be

 

Related bio's:
Olga Leyers
Tags:
Olga Leyers, ZEB