Remco Evenepoel zet het seizoen in met straffe én innovatie collectie

Remco Evenepoel zet het seizoen in met straffe én innovatie collectie

© ZEB
Dubbele comeback voor Remco bij ZEB

 Wielerfenomeen Remco Evenepoel heeft de afgelopen maanden niet stilgezeten. Na een zware revalidatie door die akelige val in Lombardije, deed de 21-jarige coureur er alles aan om in topvorm te geraken voor het komende wielerseizoen. Vol goesting begon hij volop te trainen met enkele mooie doelen in het vooruitzicht: de roze trui van Giro d’Italia bemachtigen, een podiumplaats behalen op de Olympische Spelen én innoveren en inspireren met zijn derde winnaarscollectie R.EV 1703 bij ZEB!

Evenepoel werd al bestempeld als een talent, een fenomeen en zelfs een topfavoriet. Volledig terecht natuurlijk, als je ziet wat hij in zijn korte wielercarrière al allemaal gepresteerd heeft. Na zijn ongelukkige val heeft hij gigantisch hard aan zijn revalidatie gewerkt. Hij heeft een rasechte winnaarsmentaliteit en een sterke wil om zijn dromen waar te maken. Eentje kan hij alvast van zijn lijstje afvinken voor 2021, en dat is een nieuwe (en ook wel verrassende) collectie van R.EV 1703 bij ZEB.

De collectie heeft enkele typische elementen die niet konden ontbreken in het peloton. Quotes als “Life’s a time trial” en “Ride more, worry less” en de onmiskenbare logo prints met R.EV 1703 op zijn een must, want de liefde voor zijn thuisbasis Schepdaal is nog zo groot. Strakke designs en sterke kleuren zoals kaki, navy blue en beige zorgen er voor dat deze voorjaarscollectie een podiumplaats verdient.

Maar dit seizoen is toch net dat tikkeltje anders dan de twee voorgangers. Waar de vorige collecties vooral echte wielerfans aansprak, richt Remco zich dit voorjaar ook tot de “urban commuters”, de pendelaars zeg maar. Dankzij de stretchy stoffen die tegen zware belastingen bestand zijn, zit je super-comfy én stijlvol op jouw fiets richting het werk. Je hoeft dus geen tijd meer te voorzien om je nog eens om te kleden wanneer je aankomt op kantoor. Als dat geen 3 vliegen in één klap zijn!

De commuter jeans is niet voor niets de eyecatcher van deze R.EV 1703 voorjaarscollectie. Deze jeans werd vervaardigd uit nylon 6,6-vezels met speciale naden aan het kruis, waardoor ze bestand zijn tegen wrijving tijdens het fietsen. Daarnaast werd er ook een musketon vooraan de jeans voorzien om je sleutels aan te hangen, kreeg de broek een grote zak aan de achterkant om je gsm in op te bergen en werd hij ook nog eens voorzien van een extra hoog rugpand voor meer fietscomfort. En dat is nog niet alles, want de boord van de commuter jeans kreeg ook enkele reflecterende elementen. Safety (& style) first, right?

Kortom, deze R.EV 1703 collectie zit boordevol must haves die het dagelijkse leven net iets makkelijker maken. Zo zitten er ook enkele hemden in die voorzien zijn van plooien aan de achterkant waardoor je meer bewegingsvrijheid hebt, een jasje met leuke print aan de binnenkant en reflecterende elementen aan de buitenkant én een paar superzachte sweaters.

We hebben bijna even grote verwachtingen van de voorjaarscollectie als van Remco zelf in het komende wielerseizoen, want hij legt de lat bijzonder hoog. “Ik ga er geen doekjes om winden, de roze trui halen in de Giro d’Italia is mijn grote droom voor 2021. Maar ik ga toch even mijn voetjes op de grond houden en zeggen dat mijn eerste grote ronde uitrijden al een zalige prestatie op zich zou zijn. 3 weken afzien, elke dag koersen, ervaring opdoen,… daar draait het om voor mij”, aldus Remco.

Na de Giro d’Italia komen de Olympische Spelen er aan, wat voor Evenepoel al een doel op zich is. Het liefst van al zou hij een podiumplaats willen verzilveren, maar wij hopen natuurlijk op goud! Een heel ambitieus lijstje dus, maar met zijn nieuwe en innovatieve collectie bij ZEB is de toon toch wel al gezet voor dit seizoen. Al blijft Remco’s grootste wens heel simpel: “Ik vind het vooral belangrijk dat we allemaal gezond op de fiets kunnen zitten en terug met de supporters langs de kant van de weg kunnen genieten van de mooiste sport ter wereld.”

De collectie is vanaf 14/01 beschikbaar in alle ZEB-winkels en op zeb.be. Ga dus al maar “en danseuse” naar de winkel en haal jouw nieuw supporters- en commuterstenue in huis!

 

Related bio's:
Remco Evenepoel