Geen Suikerrock maar wel Factory of Sweetness

Geen Suikerrock maar wel Factory of Sweetness

©
Factory of Sweetness, de kleinere broer van Suikerrock van 3 tot en met 5 september in Tienen

Op Factory of Sweetness, de kleinere broer van Suikerrock van 3 tot en met 5 september in Tienen, krijg je terug een normale festivalbeleving!

Dankzij de vergevorderde vaccinatiecampagne kunnen we eindelijk de teugels iets meer lossen! Het overlegcomité van 19 juli heeft de voorwaarden bepaald waarmee we op een gecontroleerde manier veilig en zorgelooskunnen feesten.

Factory of Sweetness wordt dus een evenement waar social-distance en ook mondmaskers niet meer verplicht (maar uiteraard ook niet verboden) zijn. De enige voorwaarde is dat iedereen een Covid Safe Ticket moet voorleggen, wat een beetje gelijkaardig is aan reizen naar het buitenland met trein of vliegtuig.

Om het festival te betreden heb je dus drie documenten nodig:

·         Een geldig Covid Safe Ticket

·         Een identiteitsbewijs

·         Een geldig festivalticket

De makkelijkste manier om een geldig  Covid Safe Ticket te verkrijgen, is zorgen dat je volledig gevaccineerd bent!

Let wel, indien je COVID symptomen ervaart, blijf dan thuis en raadpleeg een dokter!

Op de Covid pagina op onze website vind je alle praktische info hierover!

 

Suikerrock zoekt talent voor Factory of Sweetness !

De line-up van Factory of Sweetness was volledig, maar we missen alleen nog een openingsact op zaterdag 4 september. Ben jij de ideale pop/rock artiest om samen met Mama's Jasje , Regi Live en Bart Peeters op het podium te staan? Maak dan een account aan op VI.BE en neem deel voor 23 augustus.Succes!

Nieuw album Bart Peeters

De nieuwe plaat van Bart Peeters heet ‘De Kat Zat Op De Krant’ en komt uit op 1 oktober! Je kan vanaf nu een dubbele blauwe vinyl versie pre-orderen via de webshop  https://www.merchandise.nu/collections/bart-peeters Het is trouwens een gelimiteerde en genummerde oplage en Bart signeert elke plaat persoonlijk.  Bart Peeters & De Ideale Mannen spelen het 'ideale concert' op Factory of Sweetness, op zaterdag 4 speptember!

Anti Anthems op vinyl!

Op zondag 5 september speelt Janez Detd een zeldzaam concert op Factory of Sweetness, en brengen ze ook "Anti Anthems" (hun legendarische album uit 2003!) voor het eerst op vinyl uit! Ter gelegenheid daarvan duiken ze op hun Facebookpagina terug de tijd in! In "The Story of Anti Anthems" vertellen Nikolas en Bram het verhaal bij elk nummer van de plaat. "You'll learn about all the stories you have never heard about! It's funny, heartbreaking and gives you the perfect view from within." 

Factory of Sweetness is de kleinere broer van Suikerrock, maar even groot in sfeer, gezelligheid en beleving. De naam dekt de lading volledig, want het evenement vindt plaats aan het T-center van de Tiense Suikerraffinaderij, net buiten het centrum van Tienen. Met de skyline van de fabrieksgebouwen als decor en een uitermate gezellige inkleding, is dit afgesloten privé terrein met zijn 185 jaar geschiedenis ideaal om drie dagen zorgeloos te feesten.

Op de openingsact van zaterdag na, is de line-up voor Factory of Sweetness daarmee volledig!:

Vrijdag 3 september:

 • High Hi
 • Go_A
 • Compact Disk Dummies
 • Goose
 • (dj) Omdat het kan Soundsystem ft. Average Rob

Zaterdag 4 september:

 • VI.BE winnaar
 • Mama’s Jasje
 • Regi Live
 • Bart Peeters & De Ideale Mannen
 • (dj) Dirk Stoops

Zondag 5 september

 • Mats
 • Janez Detd
 • De Mens
 • Levellers

Tickets zijn beschikbaar, uitsluitend via de website.

KLIK HIER VOOR TICKETS!