Actrice Rebecca Mader komt naar FACTS in Gent!

Actrice Rebecca Mader komt naar FACTS in Gent!

© Facts
Bekendmaking eerste voorjaarsgast van Belgische Comic Con FACTS 4 en zondag 5 april

Actrice Rebecca Mader zakt op 4 en 5 april 2020 af naar Flanders Expo in Gent om er haar fans te ontmoeten. Ze is vooral bekend als het The Wizard of Oz-personage The Wicked Witch of the West in ABC's sprookjesserie Once Upon a Time en als Dr. Charlotte Lewis in de hitserie Lost.

De Engelse actrice Rebecca Mader begon haar carrière als reclamemodel in New York voor onder meer L'Oréal en Colgate, maar Hollywood zag al snel dat ze 'worth it' was om met haar 'pearly whites' in grotere projecten te schitteren.

De beslissende duw in haar film- en tv-carrière kwam er ongetwijfeld door haar passage in ABC's topserie Lost, waarin ze van 2008 tot en met 2010 te zien was als Dr. Charlotte Lewis.

Rebecca Mader is in features en in dragende rollen te zien in onder meer Marvels blockbuster Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock, Fringe en nog vele andere films en series.

Maar de rol die tot nu toe altijd in één adem met haar wordt genoemd, is die van The Wicked Witch of the West in ABC's sprookjesdrama Once Upon A Time (OUAT). Als de heerlijk slechte groene heks uit The Wizard of Oz wist ze van aan haar debuut in 2014 tot aan haar laatste aflevering in 2018 het publiek - dat ze 'Pretties' doopte - te betoveren met spetterende acteerprestaties en een prachtige zangstem. 

Actrice Rebecca Mader komt op zaterdag 4 en zondag 5 april naar FACTS, de Belgische Comic Con, in Flanders Expo Gent. Ze zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows op beide dagen van het weekend. Tickets en info op www.facts.be.

Related bio's:
Rebecca Mader