FACTS verwelkomt 28.085 bezoekers voor de lente-editie van 2022

FACTS verwelkomt 28.085 bezoekers voor de lente-editie van 2022

© FACTS
Grote opkomst voor indoor event in Flanders Expo

Naast de Ronde van Vlaanderen lag dé andere entertainmentkeuze wellicht in Flanders Expo dit weekend, bij het popcultuurevenement FACTS, Your Belgian Comic Con. Op zaterdag 2 en zondag 3 april konden maar liefst 28.085 fans wereldberoemde acteurs en striptekenaars ontmoeten en hun passies voor films, series, games, bordspellen en andere popcultuur tentoonspreiden. Dit grote evenement met pretparkallures en sprookjesachtige decors blijft dus ook in deze getroebleerde tijden massaal volk trekken.

 

Wie zich al graag eens in de zetel nestelt voor een avondje Netflix, af en toe een superheldenfilm op het scherm knalt of op 'play' drukt op een gameconsole, kon op FACTS de tijd van z'n leven beleven. Acteurs van Marvel, Harry Potter en Outlander daalden neer van het sterren-firmament, grote spelers als Sony Pictures, Disney+, FOX en Streamz toonden hun nieuwe titels in originele activaties en naast de vele shows, workshops en activiteiten vielen er nog veel andere unieke ontmoetingen op te tekenen.

Deze viering van popcultuur in fantasy-thema wordt achter de schermen geruggensteund door het overkoepelende Heroes-netwerk, een internationale samenwerking tussen 9 evenementen in 3 landen. Onder diezelfde koepel vind je ook de Aziatische 'Manga Con' Made in Asia, een evenement dat zich focust op anime, manga en internetcultuur, in Brussels Expo. Dat vindt volgend weekend plaats, op 8, 9 en 10 april.

De volgende editie van FACTS, Your Belgian Comic Con, valt op 22-23 oktober 2022, opnieuw in Flanders Expo Gent. Meer info op www.facts.be.

Related bio's:
Tags:
FACTS
Meer nieuws over: