Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer met nieuwe single

Herbert zuigt iedereen naar de dansvloer met nieuwe single

© Herbert Verhaeghe
‘Sway’ van Dean Martin krijgt 65 jaar na release Nederlandstalige versie ‘Dans met mij’

De warme stem van zanger en presentator Herbert Verhaeghe (45 jaar – Kuurne) vult al jarenlang de Vlaamse huiskamers. De zangcarrière van Herbert nam de voorbije jaren een steile vlucht, dankzij hitsingles als ‘Déjà vu’, ‘Elisa’, ‘Topmoment’, ‘Ware Liefde’ en ‘Een ongewone reis’. Herbert is dan ook niet meer weg te denken van de vele podia en mag zich tot de meest geboekte artiesten van Vlaanderen rekenen. Was zijn vorige single ‘De radio’ nog een lentefrisse ode aan het medium dat hem sinds zijn jeugd fascineert, dan haalt de minzame West-Vlaming voor zijn nieuwe single ‘Dans met mij’ zijn beste dansmoves boven.
   
‘Dans met mij’ is een swingende, Nederlandstalige bewerking van ‘Sway’, de wereldhit van Dean Martin uit 1965. Dat Herbert van dansbare nummers houdt, weten z’n talrijke fans al veel langer en ‘Dans met mij’ heeft echt alles om de dansvloer te vullen. Herbert neemt je in de tekst, die hij overigens zelf schreef, mee naar een dansschool waar iedereen wel eens aan de zijde wil staan van de knappe topdanseres. Ritme en passie in een adembenemend decor. De bijhorende videoclip werd gedraaid in Theater Tinnenpot in Gent.

Voor ‘Dans met mij’ haalde producer Peter Keereman alles uit de kast. “Het is een muzikale parel geworden, met verrassende arrangementen uit echte instrumenten”, zo zegt Peter.
 
Met ‘Dans met mij’, een volle agenda en een brede glimlach trekt Herbert het najaar in. Dit nummer zal ook op de nieuwe full-cd te vinden zijn, die op 4 april 2020 wordt voorgesteld tijdens z’n verjaardagsconcert in Oudenaarde. Info op http://herbertverhaeghe.be/shop.

Related bio's: