Bazart & Tom Odell ook op Suikerrock 2019!

Bazart & Tom Odell ook op Suikerrock 2019!

© Q-music
Tom Odell en Bazart op Suikerrock vrijdag!

Niet alleen meisjesharten zullen sneller slaan bij de aankondiging van deze twee superpopulairepopacts met een randje: Tom Odell en Bazart op vrijdag 26 juli!

Tom Odell, de Britse singer-songwriter en pianovirtuoos, bracht eind vorig jaar zijn volledig zelf geschreven en geproduceerd derde album ‘Jubilee Road’ uit. Niet dat hij nog iets te bewijzen heeft, want sinds zijn debuut in 2013 gingen de platen van de jonge blonde god zomaar even 1,8 miljoen keer over de toonbank. ‘Another love’ werd een waanzinnige hit en opvolgers ‘Can’t I Pretend’, ‘Hold Me’,  ‘Wrong Crowd’ en ‘Magnetised’ maakten van de nu 27 jarige Brit een sensatie. Grote podia inpakken, gewapend met slechts een piano en een gouden strot: het is alleen de groten gegeven. Tom Odell draait er echter zijn hand niet voor om, en treedt daarmee in de voetsporen van zijn grote voorbeelden Elton John en Billy Joel. “Well, we're all in the mood for a melody, and you've got us feelin' alright”: De ‘Piano Man’ speelt op vrijdag 26 juli met zijn band de pvc zeilen van ons podiumdak!

Bazart is al lang sant in eigen land en hoeft zich absoluut niet meer te bevestigen, maar hey, ze deden dat toch! Hun tweede album ‘2’ is er, en singles 'Grip (omarm me)' en 'Onder Ons' met Eefje de Visser liegen er alvast niet om. Laten we gerust spreken van een nieuwe voltreffer.
Verwacht scheepsladingen zilveren -en bij 'Goud' uiteraard gouden- confetti over de Tiense Grote Markt. Bazart is immers sfeer, en geladenheid, en gouden songs, maar dat weet u reeds. De band die sportpaleizen en de grootste festivalweides van het land moeiteloos uit hun dak laat gaan, zal ook nu weer gensters slaan op Suikerrock. Voor hun optreden op Pukkelpop vorig jaar werden de superlatieven niet gespaard. Frontman Matthieu Terryn weet dan ook perfect hoe hij dat dient te doen, een publiek entertainen. Hij zou erover zelfs les kunnen geven.  De Tiense Grote Markt als een uit de kluiten gewassen klaslokaal, vrijdag 26 juli!

Suikerrock 2019 vindt plaats van vrijdag 26 juli tot en met zondag 28 juli in het centrum van Tienen

Reeds bevestigd:

Vrijdag 26 juli

  • Tom Odell
  • Bazart

Zaterdag 27 juli

  • Goose

Zondag 28 juli

  • Niels Destadsbader
  • Marco Borsato

 

 

Tickets

Dagtickets voor alle dagen, alsook combitickets en drinks/food tickets zijn onmiddellijk beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster

 

Related bio's: