Betty is helemaal terug met een nieuwe single

Betty is helemaal terug met een nieuwe single

©
DE BEKENDSTE LACH VAN VLAANDEREN IS TERUG… EN DAAR ZIJN WE HEEL BLIJ OM!

Je kon er de voorbije zomer niet om heen: Betty is back! Ze kleurde volop de pers door haar passage op de ‘MijnStage’ van ‘Kamping Kitsch Club’ en ook ‘Big Brother’ bestaat 20 jaar. Het kriebelt meer dan ooit om terug op het podium te staan. Betty is dan ook een ambiancemaker in hart en nieren, is steeds goedlachs, brengt een tikkeltje sexiness en… heeft humor op de koop toe! Dit is dan ook waar Betty voor staat… een sexy showbizz volksfiguur zoals er helaas niet veel meer zijn in Vlaanderen. 
 
>> IK DOE DE DEUR DICHT!
 
De carnaval en après-skiperiode staat voor de deur en daarom dook ze eind 2019 de studio ‘Little Black Unicorn’ in en werkten ze samen aan deze leuke ambiance plaat. Speciaal voor de ambiancezoekers en -makers onder jullie stelt Betty vandaag met veel trots en goesting haar nieuwe single ‘IK DOE DE DEUR DICHT’ voor, een ideaal meebrulnummer voor de komende carnaval- en après-skiperiode! En geloof ons, het blijft hangen ;)
 
‘IK DOE DE DEUR DICHT’ is vanaf vandaag te downloaden en te beluisteren via alle kanalen zoals ITUNES, APPLE MUSIC, SPOTIFY, DEEZER, SHAZAM, YOUTUBE, YOUTUBE MUSIC AMAZON, AMAZON MUSIC, GOOGLE PLAY, … 

Hopelijk kunnen we voor deze vrolijke ambianceknaller ook terug op jullie volledige steun rekenen en zijn we ook via jullie kanaal te horen of te zien. ‘IK DOE DE DEUR DICHT’ moet DÉ CARNAVAL & APRÈS-SKIPLAAT VAN 2020 worden! En daar zijn jullie uiteraard heel belangrijk voor ;)
 
Extra primeur! ;) Ook een speciale opvolger (duet!) is in de maak… meer nieuws in april ;) Blijf van al het Betty-nieuws op de hoogte en volg hier haar officiële Facebookpagina: www.facebook.com/bettyowczarek.officieel/

>> BETTY IS NATUURLIJK OOK TE BOEKEN VOOR OPTREDENS 
 

Betty mag dus zeker niet ontbreken op jullie carnaval- en après-skifuif of ambiance- Schlagerfestival. Betty staat voor vrolijkheid, volksheid en topambiance!!! Betty wil vanaf 2020 terug iedere tent of feestzaal op zijn kop zetten, net zoals vroeger. Tijdens de optredens komen uiteraard alle gekende Betty-hits voorbij zoals ‘GEK OP JOU’, ‘BOYS BOYS BOYS’, ‘COME TO ME’, ‘OH LALA DEZE NACHT GAAT HET GEBEUREN’,  … aangevuld met een leuke mega-ambiance medley en andere Betty-hits zoals ‘YOU’RE THE ONE’, ‘ALL I WANT IS YOU’, ‘DEJA-VU’, ‘DING DONG DING’, … in een unieke legendarische Betty-medley! En zeker niet te vergeten... de nieuwe single ‘IK DOE DE DEUR DICHT’!

MuziekMuziek
Related bio's:
Betty Owczarek
Meer nieuws over: