Big Brother houd het veilig tijdens Corona.

Big Brother houd het veilig tijdens Corona.

© Photnews
Al hebben we  resservekandidaten achter de hand, mocht er wat mislopen

Het nieuwe Big Brother huis is zo goed als klaar om acht Vlaamse en Nederlandse kandiaten te ontvangen,die zich 100 dagen zullen laten opsluiten en filmen.

De strat van dit nieuw seizoen Big Brother gaat van start vanaf 4 janurai op Vier.Weet Peter Van de Veire vertellen in Dag Allemaal.Dit seizoen van het nieuwe huis van Big Brother wordt helemaal in Nederland.Opgebouwd.

Het huis staat in Amsterdam op de parking van het productiehuis Endemolshine in Nederland,vllakbij het stadion van Ajax.

Peter Van de Veire weet het vertellen dat  het gezellig en luxueus zal zijn en aangenaam zijn in vergelijking met buiten.Hier geldt immers social distancing.De kandidaten die uit meer dan 6000 inschrijvingen werden gesleceteerd,worden vooral 

op corona gestest. Ze zitten nu al thuis in quarantaine en vlak voor hun entree gaan ze nog een paar dagen in afzondering op hotel.Daar worden ze nog eens getest.Het huis moet de veiligste op plek in Vlaanderen en Nederland worden.Een bestemming 

kunnen we ons echt niet veroorloven.Al hebben we  resservekandidaten achter de hand, mocht er wat mislopen weet Peter Van de Veire te vertellen in Dag Allemaal over het nieuwe seizoen van Big Brother,binnenkort op Vier.

 

 

Related bio's:
Peter Van de Veire