Bijzondere nieuwe clip voor K3

Bijzondere nieuwe clip voor K3

© Studio100
De single komt uit op 18 december, de clip volgt op 20 december.

Alleen maar vrolijke gezichtjes, vandaag in de Handelsbeurs in Antwerpen!
K3 nam er samen met 40 pleegkinderen en 20 ouders en pleegouders de clip op bij het nummer Jij bent mooi, dat ook op de nieuwe K3-cd Dromen staat.

K3 legt uit waarom dit nummer een pleegzorgnummer wordt. Hanne: “Pleegkinderen groeien op in een ander gezin en voelen zich daardoor soms een beetje anders dan andere kinderen.” Marthe: “Met dit nummer ‘Jij bent mooi’ willen we laten weten dat dat helemaal niet hoeft en dat elk kind er mag zijn. Een boodschap die versterkt wordt omdat zowel ouders als pleegouders van pleegkinderen meedansen in de clip.” Klaasje: “Allemaal willen ze vertellen dat ze hun (pleeg)kind gewoon héél graag zien!"

De clip kadert in de samenwerking tussen Pleegzorg & Studio 100 die eerder dit jaar werd gelanceerd.
Onder de noemer Studio100steboven wil Studio 100 helpen om pleegzorg in de kijker te zetten. Op die manier geeft Studio 100 de zoektocht naar nieuwe pleeggezinnen in Vlaanderen een steuntje in de rug.
 
En er is nog meer:
Studio 100 TV brengt vanaf vandaag een reeks van 5 afleveringen waarin pleegkinderen, een pleegouder en een pleegzus vertellen hoe het voelt om op te groeien in een pleeggezin. De reeks wordt gepresenteerd door Joyce Beullens en is te zien om 18u10. De afleveringen zitten ook in de gratis Studio 100 GO appStudio 100 TV start vandaag ook een move: iedereen wordt opgeroepen om een hartje te maken. Als we alle foto’s aan elkaar zetten, maken we zo de langste ketting! Deze move zal ook in de clip van K3 zitten.

Heel wat Studio 100 helden Plop, Piet Piraat, Mega Mindy, Campus 12, Nachtwacht, K3, Bumba, Maya en Baba Yega werken mee aan de move op Studio 100 TV. Bovendien kunnen we ook rekenen op heel wat andere bekende gezichten zoals acteurs uit Familie, Frances Lefebure, Red Flame Tessa Wullaert en vele anderen!

Pleegzorg Vlaanderen
Pleegzorg Vlaanderen zorgt ervoor dat kinderen die voor korte of lange tijd niet bij hun mama of papa kunnen wonen, een tijdje in een ander gezin terecht kunnen. Een pleeggezin zorgt voor het kind, wanneer dat voor de ouders even niet lukt. In Vlaanderen wonen op dit moment 7.100 kinderen of jongeren bij bijna 5.500 pleeggezinnen.
 
Meer informatie over Pleegzorg Vlaanderen? Contacteer niels.heselmans@pleegzorgprovincieantwerpen.be

Related bio's: