Bouw thuis je eigen Eurovisionfeestje met de #9100forhooverphonic-belevingsboxen

Bouw thuis je eigen Eurovisionfeestje met de #9100forhooverphonic-belevingsboxen

©
Sint-Niklaas supportert Hooverphonic naar de overwinning met limited edition-producten en bingo

Op 18 mei is het zover: dan speelt Hooverphonic de pannen van het dak tijdens de halve finale van het Eurovisiesongfestival. Sleept de Sint-Niklase band een finaleplaats in de wacht? De inwoners en handelaars van de hoofdstad van het Waasland dromen alvast van de overwinning en supporteren hun favoriete band naar de eerste plaats met de #9100forhooverphonic-belevingsboxen. Verschillende Sint-Niklase handelaars sloegen de handen in elkaar om een pakket samen te stellen met de favoriete streekproducten van de band. En als kers op de taart is er de #9100forhooverphonic-bingo om thuis te spelen tijdens de halve finale. Wil jij thuis ook ten volle genieten van de Belgische Eurovisionprestatie? Je kan de vier verschillende boxen bestellen en de bingo downloaden via 9100forhooverphonic.be. Met #9100forhooverphonic beleef je met jouw bubbel een zalige en smaakvolle muziekavond met Sint-Niklase toets! 

Vinegar & Salt box
Het Eurovisiesongfestival goed starten, dat doe je met de Vinegar & Salt box. Deze hartige aperobox krijgt dan ook zonder twijfel twaalf punten en is ideaal om de Eurovision-party op gang te trekken. De Vinegar & Salt box bevat vier flesjes van het #9100forhooverphonic-bier, dat Brouwerij Boelensspeciaal voor de muzikale festiviteiten brouwde. De smakelijk bruisende tripel heeft een volle moutsmaak en is pittig gekruid, even pittig als de performance van Hooverphonic!

Last van een hongerke tijdens de show? Don’t worry, Slagerij De Castro lost dat op door een typisch Belgisch hapje in de box te voorzien. Twee smakelijke droge worstjes (brasvarken) van de beste kwaliteit zijn ideaal om zonder honger te genieten van het optreden van Geike, Alex en Raymond!

Prijs: €14,00 (excl. verzendingskosten)

Wonderland box
Ook voor de zoetekauwen wordt het zalig genieten met de Wonderland box. Warm je stembanden op met de gele thee ‘Gold Silk’, helemaal uit het verre tropische zuiden van China, door theespecialist Biochi. Dankzij Den Meug van de Mon door koffiebranderij Van Poeck hoef je ook geen schrik te hebben om in slaap te vallen en iets te missen van de show. Met een kopje van deze met de hand gebrande koffiebonen van Van Poeck blijf je fris en wakker tijdens alle optredens!

Wat past er beter bij koffie en thee dan een praline? Chocolade-Atelier Vyverman en Ambachtelijk Chocolatier Wauters verwent de zoetebekjes met ‘A Taste of Music’, een prachtig samenspel van acht pralines, waaronder een heerlijke combo van witte chocolade en pistache en donkere chocolade met koffievulling. Omdat de chocolatiers geloven in de overwinning vind je in de box ook een praline met het speciaal ontworpen #9100forhooverphonic-logo, gemaakt met GOLD-chocolade!

Prijs: €39,00 (excl. verzendingskosten)

Cocktail box (4 cocktails per box) 
Wanneer Hooverphonic doorstoot naar de finale, dan moet je natuurlijk een feestje bouwen! Maar laat de bubbels achterwege, want hier is de cocktail box! De meest swingende cocktail maak je met de Pink Gin van Brouwerij Verhofstede met een verfrissende Schweppes Tonic. Werk af met de verse munt en aardbeien. Soep&Zoet voegt bovendien nog de Popcorn Tex Mex toe. Met dit happeke en verfrissende cocktail kan het feest nu echt beginnen!

Prijs: €29,00 (excl. verzendingskosten)

All-in luxe box
Weet je niet welke box te kiezen? Geen probleem, echte die hard fans gaan natuurlijk voor de all-in box. Deze box brengt het volledige oeuvre van #9100forhooverphonic-dranken samen in een pakket. Een scala aan geuren en smaken, met de Edelweiss Gin (50cl) door brouwerij Verhofstede,  Den Thé van Calljé (150 gram) en Den Meug van Mon (300 gram) van theespecialist en koffiebranderij Van Poeck, A Taste of Music door Chocolade-Atelier Vyverman en Ambachtelijk Chocolatier Wauters, die de Eurovisionervaring pas echt compleet maken. Extra luxe voegen we toe door twee heerlijke droge worstjes van slagerij De Castro, vier flesjes van het #9100forhooverphonic-bier van Brouwerij Boelens, Popcorn Tex Mec door Soep&Zoet en de thee van Biochi.

Prijs: €80,00 (excl. verzendingskosten)

#9100forhooverphonic-bingo 
Om vanop de eerste rij te supporteren tijdens Eurovision, kan je ook de unieke #9100forhooverphonic bingo spelen die in elke box zit. Het opzet is simpel: wanneer iets vanop het bingorooster gebeurt, doorkruis je het juiste vakje en verdien je een punt. Wanneer je een verticale, horizontale of diagonale vier op een rij hebt, spring je op en roep je BADABOUM. Goed voor 3 punten! Aan het einde van de finale tel je de kruisjes, rijen en bonuspunten op en wordt iemand tot Eurovisiesongfestivalqueen- of king gekroond! De bingo kan je ook downloaden op www.9100forhooverphonic.be. Ben jij de eerste die Peter Van de Veire betrapt op een mop?

Praktisch
Hoe breng je de Eurovision-experience nu tot bij je thuis? Simpel, bestel gewoon jouw box naar keuze via https://www.9100forhooverphonic.be/9100-belevingsbox/. Bestellen kan tot en met 11 mei. Je box kan je dan afhalen bij Soep&Zoet (Stationsstraat 16, 9100 Sint-Niklaas). Indien je van het Waasland komt kan je je box laten leveren op 16-17-18 mei. € 3,00 per levering. (enkel voor postcodes 9100 / 9120 / 9160 / 9140 / 9170 / 9190 / 9150).

Vergeet zeker niet een foto te delen op je socials met #9100forhooverphonic en tag @ontdeksintniklaas!