Camille komt naar Pennenzakkenrock 2022

Camille komt naar Pennenzakkenrock 2022

© vrt
Eerste naam voor 2022 is bekend.

Het schooljaar is nog maar net begonnen en toch kijken we al reikhalzend uit naar het einde ervan. Op 23 juni 2022 vindt Pennenzakkenrock, na 2 jaar feest in ons kot, eindelijk opnieuw plaats op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol en dat zal de jeugd geweten hebben. De provincie Antwerpen en de organisatie van Pennenzakkenrock pakken al uit met een topartieste: Camille mag zorgen voor een fijne afsluiter van het schooljaar.

Pennenzakkenrock 2022 pakt uit met zijn eerste artiest en het is een knaller.

Camille, bekend van haar hoofdrol in #LikeMe en haar single Vuurwerk, mag schitteren op het Pennenzakkenrock-hoofdpodium.

 

Dat wordt een feest! Glitter, glamour en looks: ze heeft het allemaal en deze ingrediënten zullen zeker niet ontbreken op het podium van Pennenzakkenrock.

Schrijf je in vanaf 8 november!

Kan je niet wachten om naar Pennenzakkenrock te gaan?

 

Scholen kunnen vanaf maandag 8 november vanaf 10 uur inschrijven viawww.pennenzakkenrock.be. De ticketprijs is € 10 per leerling. Indien het festival niet uitverkocht is op 28 februari, geldt het tarief van € 12. Online inschrijven kan tot en met 18 mei 2022 tot 12 uur, tenzij vroeger uitverkocht.

 

Voor deze editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie immers veiligheid, kwaliteit en plezier ten volle garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

 

Op Pennenzakkenrock 2022 gaan we extra hard uit de bol. De organisatie rept zich om een affiche klaar te stomen om van achterover te tuimelen, de randanimatie wordt weer bangelijk straf en het weer (hopelijk) op-en-top zomers! Tot dan!

PRAKTISCHE INFO

Wanneer:
donderdag 23 juni 2022 van 8.30 tot 17 uur.

Waar: 
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Meer info:
www.pennenzakkenrock.be

info@pennenzakkenrock.be

www.facebook.com/pennenzakkenrock

Related bio's:
Camille Dhont