Confrontatie op de kliffen van Cap Blanc-Nez wordt Marie fataal

Confrontatie op de kliffen van Cap Blanc-Nez wordt Marie fataal

© vtm
Spannende seizoensfinale in Familie..WORDT STEFANIE HET SLACHTOFFER VAN PYROMAAN ELIAS?

Straffe beelden in de seizoensfinale van Familie. De reeks eindigde op vrijdag 28 juni met een spannende confrontatie op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Daar laaiden de gemoederen tussen Véronique (Sandrine André), Lars (Kürt Rogiers), Mathias (Peter Bulckaen) en Marie (Lien Van de Kelder) hoog op, met een dramatisch einde tot gevolg. Marie tuimelde immers van de hoge kliffen naar beneden en kwam zo dodelijk ten val.

In de beklijvende seizoensfinale barstte een hevige strijd los om Kasper, de baby van Marie en het kleinkind van Véronique. Marie hield Lars en Véronique een tijd lang onder schot en leek daarbij even de hulp te krijgen van haar partner in crime Mathias. Maar die bedacht zich, waarna het tot een duw- en trekpartij tussen beiden kwam. Mathias duwde Marie van zich af, waardoor ze van de kliffen naar beneden viel. Samen met Lars en Véronique bleef hij roerloos achter. De dood van Marie betekent ook het afscheid van Lien Van de Kelder, die de voorbije seizoenen de rol van Marie heeft gespeeld.

De seizoensfinale kende ook voor Stefanie (Jasmijn Van Hoof) een dramatische wending. Zij ontmaskerde Elias (Ian Thomas) als de pyromaan, net nadat de twee naar elkaar waren toegegroeid. Elias kon geen kant meer op en gijzelde Stefanie in een loods. Hij overgoot haar met benzine en haalde een aansteker boven. Is Stefanie het tweede dodelijke slachtoffer in de seizoensfinale?

Gelukkig brak er tussen alle suspense ook nog een groot feest los in de Foodbar. De benefiet van Benny (Roel Vanderstukken) en Robyn (Jits Van Belle) werd een schot in de roos, dankzij een fantastisch gastoptreden van Willy Sommers. De zanger kwam dan toch opdagen en verraste de Familie-kijkers met een opvallende cameo in de seizoensfinale.

En dan was er nog Guido (Vincent Banic), die naar Afrika trok om zijn kinderen Mila en Milou terug te halen. Hij spoorde Emma (Bab Buelens) op en dwong een gesprek met haar af. Guido stormde daarvoor de hotelkamer binnen, waarna het er duidelijk heftig aan toeging. Hoe loopt het tussen hen af? Veel vragen, die na de zomer beantwoord worden in het nieuwe Familie-seizoen.

 

Related bio's:
Tags:
Familie