Julia straalt in nieuwe K3 Show!

Julia straalt in nieuwe K3 Show!

© Studio 100
Eindelijk is het zover.

Vrijdag 4 maart stond K3 op het podium van het Trixxo Theater in Hasselt voor de première van hun nieuwe show 'Kom Erbij!’ Dit is de eerste show sinds Julia de groep terug vervolledigde, en dus voor haar de eerste grote K3-show! Op slechts 19-jarige leeftijd spat ze al van het podium. Wat je kan verwachten is een mix van nieuwe en oude hits, met vriendschap, humor en veel spektakel. De show toert door Vlaanderen van maart tot met mei, en verhuist vervolgens naar Nederland.

Verrassing voor Julia
Marthe en Hanne krijgen hulp van hun vriend Max om Julia welkom te heten bij K3. Om dat te doen slagen, hebben ze ook de hulp nodig van het publiek. Want Julia mag het natuurlijk niet weten! Ze willen haar immers verrassen met een heuse welkomstparty.

Julia: "Ik ben enorm blij om aan deze tour te beginnen! Ook een beetje zenuwachtig, want het is natuurlijk de eerste keer dat ik in zo'n grote show mag staan. Maar ik weet zeker dat wanneer ik het publiek vol enthousiaste fans zie zullen mijn zenuwen plaats maken voor plezier! "

Marthe: "Ik kan niet wachten om deze shows in onze nieuwe bezetting als K3 te spelen! Het voelt toch allemaal een beetje spannend en nieuw aan.

Hanne: "Het is eindelijk weer tijd om al onze fans te zien! Het voelt al zo lang geleden. Ik kan niet wachten!"

Naast deze show kunnen de fans zich nog steeds helemaal inleven in de wereld van K3 met het K3 Immersive Bootcamp. Deze interactieve 360°-projectie loopt nog tot eind maart in de Studio 100 Story Studio in Antwerpen.

Tourschema
4/5/6 maart – Trixxo Theater Hasselt
2/3/5/6/7 april – Capitole Gent
21/22 mei – Kursaal Oostende
26/27/28/29 mei – Stadsschouwburg Antwerpen