Daphne Wellens vervoegt cast 40-45

Daphne Wellens vervoegt cast 40-45

© Studio100
Daphne Wellens in 40-45 naast Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Laura Tesoro

Na een welverdiende zomerstop maakt de cast van 40-45 zich stilaan opnieuw klaar om het verhaal van Staf en Louis Segers te brengen. Hierbij krijgen ze versterking van actrice Daphne Wellens, die de rol van Sarah Liebman op zich zal nemen. 

Wellens wisselt de rol af met Nathalie Meskens, Clara Cleymans en Laura Tesoro, die de cast in februari 2019 vervoegde. Het oplettende oog kan een jonge Daphne herkennen op de achtergrond van heel wat Samson & Gert clips, later speelde ze mee in onder meer SpringRox en Spitsbroers. Vanaf het najaar van 2019 staat Daphne klaar als de nieuwe Sarah Liebman! Daphne Wellens: "Het is een enorm fijne uitdaging om Sarah te mogen vertolken in 40-45. Ik kijk er erg naar uit om samen met deze fantastische cast op de planken te staan!"

Marie & Leon
Naast Daphne Wellens vervoegen ook Maja Van Honsté en Hans De Munter de hoofdcast van 40-45. Maja van Honsté zal afwisselend met Line Ellegiers de rol van Marie De Bruycker op zich nemen. Line Ellegiers vertolkt deze hoofdrol al sinds de wereldpremière in oktober vorig jaar. Hans De Munter zal Leon, de verzetsleider, spelen. Beide acteurs zijn al vertrouwd met het verhaal, ze maakten oorspronkelijk deel uit van het ensemble.

Verhaal
40-45 speelt zich af in Antwerpen, vlak na de eerste wereldoorlog. Staf en Louis Segers worden met een jaar verschil geboren. Ze groeien op in een warm nest. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken… Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in iedere huiskamer, in elk gezin. Ook in het gezin van Staf en Louis…

Intussen zijn er al meer dan 650.000 tickets de deur uit en wegens de aanhoudende vraag van het publiek naar tickets is de voorstelling verlengd tot en met 17 mei 2020.

Nu te zien in het
Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs

verlengd tot en met 17 mei 2020
tickets & info via www.40-45.live

Related bio's:
Daphne Wellens, Clara Cleymans