Stormloop voor komedie van Gert Verhulst

Stormloop voor komedie van Gert Verhulst

© Uitgezonderd
5000 tickets verkocht in 24 uur en 3 extra shows!

In Gert Late Night werd maandagavond bekend gemaakt dat James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen begin volgend jaar samen op de planken staan. Samen lanceren ze het komische theaterstuk Chateau Cupido, nieuw geschreven door Gert hemzelf.

Één dag na de bekendmaking zijn er ondertussen 5000 tickets verkocht voor de theatervoorstelling. 

"Dat we na één dag al 3 extra shows zouden moeten openzetten, hadden we nooit verwacht." zegt een verbaasde Gert. James vult enthousiast aan: "Dit geeft ons enkel maar meer goesting om er aan te beginnen en Vlaanderen een top avond te bezorgen!". "Een maand lang met deze twee op een podium staan? Daar zeg ik nog steeds volmondig ja op. Hoe meer shows, hoe liever !" zegt Karen.

Verhaal
De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet “Chateau Cupido” gaan de poppen pas echt aan het dansen.
 
Info
Regie: Stefan Staes
Tekst: Gert Verhulst
Cast: James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen
 
Locatie: Theater Elckerlyc
Data: Vanaf 17 januari t.e.m. 16 februari 2020

Extra shows op donderdagen 23/01, 30/01, 13/02 telkens om 20u30.

Tickets via www.uitgezonderd.be

Related bio's: