De Buurtpolitie belooft in derde film opnieuw spektakel te brengen!

De Buurtpolitie belooft in derde film opnieuw spektakel te brengen!

© KFD
De Buurtpolitie - Het Circus word de derde langspeelfilm

De derde film van 's lands bekendste politiekorps, de Buurtpolitie, staat deze keer volledig in het thema van het circus. Met als titel 'De Buurtpolitie - Het Circus' is er aan spektakel geen gebrek! De bekende collega's: Ianthe Tavernier (Floor), Andy Peelman (Koen), Manoe Frateur (Eric), Ilse La Monaca (Brigitte), Tim Ost (Tom), Henny Seroeyen (Robin), Dorien Reynaert (Femke), Charlotte De Groof (Lotte), Johan Kalifa Bals (Obi), Willy Herremans (de commissaris), Eric Peeters (Patrick)...staan opnieuw paraat om een mysterie op te lossen. Ontdek hieronder de poster en trailer!
 

Synopsis: 
De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat. Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? Zal Floor bevrijd kunnen worden nadat ze tijdens een undercoveractie ontvoerd wordt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.
 

De Buurtpolitie - Het Circus' wordt op 23 oktober 2019 in de bioscoopzalen verwacht en zal verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD).