De Verhulstjes vanaf morgen op PLAY4

De Verhulstjes vanaf morgen op PLAY4

© Play 4
De Verhulstjes Saint-Tropez, morgen om 20u35 op PLAY4

Bienvenue à Saint-Tropez! Want dit seizoen verwelkomen De Verhulstjes ons in hun prachtige villa aan de Franse Rivièra. De badstad die wereldberoemd werd door de ravissante Brigitte Bardot, de kolerieke doortocht van Louis de Funès en de vele amoureuze en glamoureuze avonturen van de rich and famous. Gert en zijn Verhulstjes verloren er hun hart aan zon, zee en rosé en brengen er hun verdiende zomervakantie door en dit najaar mogen wij mee! Do you do you do you St-Tropez!

We treffen De Verhulstjes thuis in Oostduinkerke en in volle voorbereiding van hun jaarlijkse familievakantie, want morgen rijden ze naar hun tweede thuis in het mythische Saint-Tropez.

Vrouw des twee huizes, Ellen heeft echter beslist dat ze hun tocht onderbreken voor een diervriendelijke tussenstop in een idyllische B&B want Leo en Marcel houden niet zo van lange autoritten. En dat vinden Gert en Viktor maar niks. 

En dan moet het inpakken nog beginnen. En zoals in elk huishouden kan dat al eens chaotisch verlopen. Zeker als er twee honden, een piano, een roeimachine, een fruitpers en een schemerlamp (?!) mee moeten. En dan moeten Marie “ik heb misschien wel een beetje overpakt met dertig bikini’s” en Viktor “ik moet nog alles wassen” hun koffers er nog bij. 

Gelukkig laat Gert zijn innerlijke Marie Kondo los en zorgt Ellen voor lekkere sandwiches. De zomervakantie kan beginnen!