Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke vandaag officieel open

Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke vandaag officieel open

©
Het is eindelijk zo ver.

Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, en burgemeester Jean-Marie Dedecker openden vandaag onder een stralende zon officieel de nieuwe Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke. Dankzij de nieuwe concertlocatie geniet het publiek deze zomer van een extra ruim aanbod muziek en spektakel. 

Burgemeester Jean-Marie Dedecker knipte deze namiddag tijdens een druk bijgewoond persmoment het lintje door waarmee hij de Proximus Pop-Up Arena officieel voor geopend verklaarde. 

“Het wordt een memorabele dag. Niet in het minst omdat het eerste evenement in onze nieuwe arena meteen van nationaal belang is. We zijn zeer blij dat onze arena op tijd klaar is om de kwartfinale van de Rode Duivels op groot scherm te tonen”, zei Jan Van Esbroeck, CEO Sportpaleis Group, deze namiddag bij de opening van de Proximus Pop-Up Arena. De nieuwe arena heeft de ambitie om deze zomer uit te groeien tot de muzikale hotspot van onze Belgische kust.

Ook Yves Smolders, zaakvoerder club Versuz en Ipanema Beach Bar, kijkt uit naar een fantastische zomer in Middelkerke. “We zijn zeer blij dat we onze succesformule uit Hasselt ook naar Middelkerke kunnen brengen en de inwoners en bezoekers kunnen laten kennismaken met de unieke sfeer van Ipanema Beach. We zijn daarenboven dé ideale plek om te genieten van een hapje en een drankje voor of na een concert in de Proximus Pop-Up Arena”, aldus Yves Smolders.

De Proximus Pop-Up Arena bevindt zich aan de Westendelaan in Middelkerke en biedt tot eind augustus een zeer uiteenlopend aantal concerten en evenementen aan.

Tickets en info via www.proximuspopuparena.be.