Dit zal de eerste nieuwe single worden voor het nieuwe K3tje

Dit zal de eerste nieuwe single worden voor het nieuwe K3tje

© vtm
Eerste single van K3 in nieuwe samenstelling wordt "Waterval"

De zoektocht naar een opvolger van Klaasje is momenteel in volle gang. Vandaag maakt Studio 100 bekend dat de eerste single van K3 in de nieuwe bezetting "Waterval" zal heten. Hanne en Marthe hebben het nummer reeds ingezongen en het is nu enkel nog wachten op een derde stem om de single te vervolledigen. Wie benieuwd is om deze nieuwe song al eens te horen moet zaterdag zeker kijken naar K2 zoekt K3 op VTM want de kandidaten mogen al meteen met dit nummer aan de slag voor een uitdagende proef. De officiële release zal echter pas plaatsvinden als K2 weer K3 geworden is tijdens de finale. Deze nieuwe single is alvast een voorbode van het gloednieuwe gelijknamige album dat verschijnt op 17 december.

Met deze nieuwe single komen we opnieuw een stapje dichter in de zoektocht naar een nieuw K3’tje. Die spannende wedstrijd is momenteel te zien in Vlaanderen op VTM en in Nederland op SBS6. Pas wanneer het nieuwe K’tje gevonden is, zal "Waterval" officieel gereleasd worden. Het is dus nog even wachten tot de grote finale van K2 zoekt K3 over enkele weken eer we dit nummer ook in de volledige versie te horen krijgen. Op 17 december volgt dan het splinternieuwe album dat eveneens de titel "Waterval" heeft.

Zowel het nummer "Waterval" als alle andere nieuwe songs op het album worden geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). De productie is in handen van Peter Gillis.