EXTRA VOORSTELLINGEN VAN CHATEAU CUPIDO IN ANTWERPEN!

EXTRA VOORSTELLINGEN VAN CHATEAU CUPIDO IN ANTWERPEN!

© Studio100
Nieuwsjaarcadeau van Gert, Karen & James! Vier extra voorstelling!

25.000! Zoveel tickets werden er in een mum van tijd verkocht voor de splinternieuwe komedie “Chateau Cupido”. Het is vrij uitzonderlijk dat een voorstelling enkele weken voor de première zo goed als uitverkocht is. Daarom kondigen co-producenten Uitgezonderd. en Studio 100 vandaag vier extra voorstellingen in Antwerpen aan. Een nieuwjaarscadeau van Gert, Karen en James!

“Toen we enkele maanden geleden aankondigden dat we in januari samen op de planken zouden staan, schrokken we zelf van de impact” vertelt James Cooke, producent en in dit geval ook acteur. “Op enkele weken tijd waren alle voorstellingen in Antwerpen uitverkocht.” Het theaterhuis kondigde vrij snel een vervolg in Gent aan, maar ook dat is beperkt tot één speelweekend door de drukke agenda’s van de drie hoofdrolspelers. “Maar kijk, waar een wil is, is een weg”, vult Gert Verhulst aan. “En zo kunnen we toch nog met veel plezier vier extra voorstellingen aan de lijst toevoegen.” Ook Karen Damen is enthousiast. “Het zal niet eenvoudig zijn, want we dragen het stuk echt wel met ons drie. Maar het is zo fijn om doen, dat ik geen seconde getwijfeld heb!”

“Nu de repetities gestart zijn, vragen we ons af waarom we dit nog niet eerder gedaan hebben. Het is lachen van het begin tot het einde. En toch pakken we het serieus vast. In een strakke regie van Stefan Staes (die net nog de afscheidsshow van Samsom & Gert geregisseerd heeft, nvdr) hopen we het plezier dat we zelf hebben over te brengen op de zaal en zo de mensen een fijne avond te bezorgen”, aldus James. “Ach James, als de mensen u in dat kostuum zien staan, zou ik mij niet direct ongerust maken”, lacht Gert geheimzinnig…

Verhaal
De populaire TV-presentator Jack (Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie (Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain (James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn eigen chalet, gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Info
regie: Stefan Staes
tekst: Gert Verhulst
cast: James Cooke, Gert Verhulst en Karen Damen

Theater Elckerlyc

Vanaf 17 januari tem 16 februari 2020

extra voorstellingen in Antwerpen op 18 en 25 januari 2020 en
1 en 15 februari 2020, telkens om 17u45.

Capitole Gent
7 & 8 maart 2020

tickets & info

www.uitgezonderd.be

Related bio's: