FC De Kampioenen kerstspecial wordt een eerbetoon aan Xavier

FC De Kampioenen kerstspecial wordt een eerbetoon aan Xavier

© Photonews
Het wordt een warm Kampioenenverhaal. Het evenwicht zit net juist

De  kerstspecial van FC De Kampioenen  is zo goed als klaar maar het is nog even wachten om deze op het scherm tot Kerstdag.Maar het zal een speciale aflevering worden een eerbetoon aan Xavier ( Johny Voners ).

Het is duidelijk dat de afwezigheid van Johny Voners een forse stempel op de,extra lange kerstspecial zal drukken.Het wordt een special met een lach en een traan vertelt Ben Rottiers in Dag Allemaal.

We nemen afscheid van Xavier,uitraad.En dat was een héél bijzonder moment.We stonden op een bepaald moment gegropeerd rond de prachtige foto van hem.Dan kijk je niet in de ogen van een personage,maar wel in die van een collega en dierbare kameraad.Vertelt Ben.

Het werd een heel aangrijpend moment voor de cast. “Niemand heeft z’n tristesse moeten spelen, dat kan ik je verzekeren. Maar meteen erna moesten we weer allemaal lachen met de manier waarop Boma dat verlies verwerkt.” oprecht maar compleet gevoelig tegelijk.

Ben Rottiers is alvast enorm tevreden met het resultaat van de kerstspecial. “Het wordt een warm Kampioenenverhaal. Het evenwicht zit net juist, ’t gaat iets prachtigs worden.”

 

Related bio's:
Ben Rottiers