Feest, verrassingen en nostalgie voor 30 jaar Samson & Gert

Feest, verrassingen en nostalgie voor 30 jaar Samson & Gert

© Studio100
Koop jij deze leuke verzamelbox van 30 jaar Samson & Gert

Nostalgie

Aan nostalgie geen gebrek met een dvd box met de leukste fragmenten uit 30 jaar Samson & Gert.  Studenten kunnen ook aan de slag met het Samson & Gert cantusboekje en een vriendenboek voor grote mensen.

Het verzamelalbum van hun grootste hits in die 30 jaar, dat eenvoudigweg de titel ‘Samson & Gert: 30 jaar’ kreeg, is nu al een verkoopsucces. Het album komt uit het niets binnen op nummer 2 in de Ultratop!

Voor nog meer nostalgie kan je ook elke donderdag ‘herinneringen uit de oude doos’ op de Instagrampagina van Studio 100 vinden en zelf jouw Samson & Gert herinneringen delen met de hashtags #herinneringenuitdeoudedoos en #30jaarSG.

Verder gaan we de studentenverenigingen oproepen om ludieke acties te doen rond Samson & Gert.  Dat kan gaan van ochtendgymnastiek met de hele aula tot een Samson & Gert cantus of een verzameling lookalikes van Gert.  Post jouw filmpje/foto op Instagram met de hashtags #30jaaSG en #bedanktgert.

De winnaar zal op gepaste manier bekendgemaakt en beloond worden.

Ook aan de jonge fans (en hun ouders) wordt gedacht!

Zo kunnen fans tekeningen insturen, als verrassing voor Samson & Gert, net zoals vroeger! Ketnet heeft zelf ook voor de kerstvakantie heel wat bijzonders rond Samson & Gert in petto! Hou hiervoor de website van Ketnet in de gaten!

Naast de kerstvakantie bij Ketnet, staat de herfstvakantie bij Studio 100 TV in teken van Samson & Gert. In de herfstvakantie kijk je op Studio 100 TV elke dag naar een Samson & Gert kerstshow.

Wist je trouwens dat je nog veel meer clips van Samson & Gert kan vinden in de Studio 100 GO-app? Download hem snel in de Appstore of de Google Play Store!

We vieren samen feest…

Eerder dit jaar maakte Gert Verhulst bekend dat hij afscheid neemt van Samson.

Kom dus zeker naar de Samson & Gert Afscheidsshow, om afscheid te nemen van Gert, tijdens een extra feestelijke jubileumshow in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs!

Alle grootste Samsonhits van vroeger en nu staan op het programma. Kom mee zingen en dansen met het indrukwekkend showballet en het kinderkoor in een prachtig decor. Natuurlijk zijn de Burgemeester, Alberto en Van Leemhuyzen ook van de partij.

Voor de fans van het eerste uur, zijn er avondshows gepland (18, 20 & 21u). Kinderen tot 12 jaar zijn van harte welkom op de shows om 11u, 14u of 17u. De shows zijn steeds hetzelfde, enkel de sfeer in de zaal zal verschillen.

Mis deze unieke jubileumshow niet! Surf naar www.studio100.com

MuziekMuziek
Related bio's: