Gers Pardoel komt naar de poppodia!

Gers Pardoel komt naar de poppodia!

© Dieter Dewulf
Gers Pardoel succesvol theatertournee in Vlaanderen afgesloten

Op 11 april heeft Gers Pardoel zijn succesvolle theatertournee in Vlaanderen afgesloten met een uitverkochte zaal in Heist-op-den-Berg! Vele uitverkochte, theaterzalen gingen hier voor. Op 23 maart stond Gers in een uitverkochte Lotto Arena met de spectaculaire show ‘Vuurwerk’.

Clubtour
Na dit grote succes in zijn de pop podia aan de buurt ! Gers komt samen met zijn band naar de clubs met een fonkelnieuwe en 100% pure liveshow. Een absolute must-go-to! 
Tijdens deze show neemt Gers zijn publiek weer mee op een muzikale reis. 
Gers speelt de grote hits waarbij uit volle borst meegezongen kan worden, er komen dansnummers voorbij waar de heupen los gegooit kunnen worden maar ook de emotionele liedjes waar hij een sterke band mee heeft zullen de revue passeren. Het wordt een avond waar Gers ook nieuwe liedjes afkomstig van zijn vierde studio album, dat dit najaar uitkomt, voor het eerst aan het publiek zal laten horen. 

Gers verheugt zich erop om zijn nieuwe muziek met zijn band voor u te mogen spelen. 

Tickets
Bent u enthousiast geworden en benieuwd of Gers ook bij u in de buurt speelt? Voor de speellijst en tickets kunt u terecht op www.gerspardoel.nl

Biografie Gers Pardoel

Gers Pardoel werd in 2019 zowel in Nederland als in Vlaanderen bekend door zijn succesvolle samenwerking met 'The Opposites' op de single 'Broodje Bakpao'. Zijn grote doorbraak kwam enkele jaren later met de single 'Ik Neem Je Mee' en 'Bagagedrager'. Hierna volgde de hits 'Louise', 'Boeng' en 'Zo Bijzonder'.

In 2018 maakte Gers zijn debuut als coach in het populaire programma The Voice Kids. En inmiddels heeft hij de Lotto Arena in Antwerpen al 3 keer uitverkocht. Op 18 april 2020 speelt hij er weer. 

Onlangs bracht Gers de single 'Zomer' ft. Jayh uit. Beluister het vrolijke, zomerse liedje via je favoriete radiostation of via Spotify. Deze zomer speelt Gers live met zijn band op de grote festivals in Nederland en Belgie, voor tourdata kijk je hier.

 

Related bio's:
Tags:
Gers Pardoel