Gert Verhulst op Rewind Party in het Sportpaleis!

Gert Verhulst op Rewind Party in het Sportpaleis!

© Photonews
Gert Verhulst zingt op Rewind Party in het Antwerpse Sportpaleis!

Op 3, 4 & 5 december viert Studio 100 het 25-jarige bestaan met een uniek optreden van Spring, K3, Plop en Baba Yega, Van Leemhuyzen, de Burgemeester, Alberto en DJ’s ‘Ilsen & Verhulst’ en ‘Omdat Het Kan Soundsystem’. Ook Gert Verhulst mag natuurlijk niet ontbreken op deze historische party!

Wie er graag bij wil zijn en nog geen kaartje heeft, moet zich haasten: enkel voor 3 december zijn er nog een beperkt aantal tickets beschikbaar via https://studio100.com/rewindparty

Gert Verhulst

Op 10 september kwam het eerste album van Gert uit: Zijn mooiste liedjes. Dit album is een verzameling van enkele verborgen parels uit het Studio 100 repertoire. Stuk voor stuk nummers die Gert zelf heeft geschreven.

Samen met Johan Vanden Eede heeft Gert de afgelopen 25 jaar veel nummers geschreven, maar aangezien sommige series al enkele jaren gestopt zijn, bleef er een rijk repertoire in de kast liggen. Een aantal nummers krijgt een tweede leven, nu Gert ze samen met Steve Willaert in een nieuw en hedendaags jasje heeft gestoken.

Wie alvast in de Studio 100 Rewind-sfeer wil komen, kan deze playlist op de digitale streaming platformen beluisteren: https://studio100.com/rewindplaylist

Related bio's:
Gert Verhulst, K3, Spring