Gisteren ging de tweede bioscoopfilm van Nachtwacht“Het Duistere Hart” in première

Gisteren ging de tweede bioscoopfilm van Nachtwacht“Het Duistere Hart” in première

© Studio100
En daar is hij dan eindelijk de tweede film van Nachtwacht

Veel mooi en enthousiast volk vandaag bij de première van “Het Duistere Hart”, de tweede bioscoopfilm van de populaire Ketnetreeks Nachtwacht!

Vladimir (Louis Thyssen), Keelin (Céline Verbeeck) en Wilko (Giovanni Kemper), Aurel (Lauren Versnick), Haldur (Steven Van Herreweghe), Sven De Ridder (Vega), Peter Van de Velde (Cooper), Erik de Vogel (Volac), Thijs Boermans (Sylvar) en Luna Van Avermaet (Sacha) werden enthousiast onthaald op de rode loper! Ook de reacties na afloop van de film waren unaniem lovend! Na het enorme succes van de eerste film "De Poort der Zielen" (265 000 bezoekers in de Benelux) krijgt de populaire Ketnet-reeks Nachtwacht nu een tweede bioscoopfilm: “Het Duistere Hart”. De film is te zien in de Belgische bioscopen vanaf 11 december 2019.

Giovanni Kemper, Céline Verbeeck & Louis Thyssen"We zijn enorm blij met onze tweede film! Kom zeker kijken want hij is nog spannender dan de eerste!”

“Het Duistere Hart” is een coproductie van Ketnet en Studio 100 en wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD).

Nachtwacht: Het Duistere Hart

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is…

REGISSEUR:

Gert-Jan Booy

CAST:

Louis Thyssen – Vladimir, Céline Verbeeck – Keelin, Giovanni Kemper – Wilko, Thijs Boermans – Sylvar, Maaike Cafmeyer - Koningin Melisande, Lauren Versnick – Aurel, Erik de Vogel – Volac, Marie Verhulst – Arachnia, Steven Van Herreweghe – Haldur, Sven De Ridder – Vega, Peter Van de Velde – Cooper, Luna Van Avermaet – Sacha, Brigitte Heitzer – Helena

De belevenissen van Nachtwacht zijn dagelijks te zien op Ketnet, ketnet.be en de app. De clips zijn te zien op Studio 100 TV, de Studio 100 GO app en op YouTube.