goochelaar Nicholas terug in Antwerpen met nieuwe trucs

goochelaar Nicholas terug in Antwerpen met nieuwe trucs

© Nicholas Arnst
Nicholas Arnst is eindelijk terug met een nieuwe tour

Na zijn uitverkochte debuuttournee "Echt" van +70 shows en meer dan 30 000 verkochte tickets is Nicholas volgende week eindelijk weer te zien met nieuwe trucs. Deze try out in het Fakkeltheater te Antwerpen wordt één van de weinige kansen om Nicholas van zo dichtbij te zien goochelen, je zit er met je neus op en toch word je keer op keer... bij de neus genomen.

 

"Decipiatur" is de geheimzinnige titel van de nieuwe show! Het wordt alvast een voorstelling met nog meer spektakelwaarde gekoppeld aan een fantastisch verhaal.

 

Voor Nicholas wordt deze try out nog een tikkeltje extra speciaal. Sinds enkele jaren woont hij ook in "t Stad, de drang om zich te bewijzen voor eigen vrienden en familie met allemaal nieuw werk is groter dan ooit!

Na het succes van zijn eerste theatervoorstelling ‘Echt', komt Nicholas met een volledig nieuwe voorstelling, getiteld 'Decipiatur'. Een voorstelling waarin hij af en toe een tip van de sluier licht, ja zelfs uitlegt hoe hij je om de tuin leidt, om je dan alsnog met verstomming te slaan. Verbazingwekkende acts waarvoor u niet alleen geen verklaring heeft, maar waarvan u rots van overtuigd bent dat er helemaal geen verklaring voor kàn bestaan. Geen toeters, geen bellen, geen rookgordijnen, geen dubbele bodems, gewoon puur Nicholas : groots in zijn eenvoud, ongeëvenaard in zijn vak.

Related bio's:
Nicholas Arnst
Meer nieuws over: