Het vrolijkste clowntje van de Lage Landen heeft een nieuw vriendinnetje!

Het vrolijkste clowntje van de Lage Landen heeft een nieuw vriendinnetje!

© Studio 100
Maak kennis met Bumbina

Bumba, al meer dan 18 jaar het favoriete clowntje van de allerkleinsten, stelde afgelopen vrijdag zijn nieuwe vriendinnetje Bumbina voor in nieuwe Bumba afleveringen op Ketnet.
Deze week schittert ze in een gloednieuwe single en clip “De Knuffeldans”. In deze clip hebben Bumba, Bumbalu en Bumbina dolle pret. En zijn er heel wat schattige kleine fans te zien, gekozen uit meer dan 300 aanmeldingen.

Je kan “De Knuffeldans” beluisteren vanaf 2 maart. De clip is vandaag vanaf 13:00 al te zien op de Studio 100 GO Pass. De algemene release volgt op 4 maart om 17:00 op het Bumba YouTube kanaal, de gratis Studio 100 GO app en Studio 100 TV.

Bumbina zal samen met Bumba en Bumbalu ook te zien zijn in de nieuwe theatershow die vanaf 4 september door heel Vlaanderen toert.

De nieuwe Bumba show: “Bumbina komt spelen”
Hoera! Het circus van Bumba zet weer zijn tenten op! Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje spelen: Bumbina. Ze is onderweg met de trein en kan elk moment aankomen. Bumba kan niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Kan ze even goed dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? Wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? En blijven Bumba en Bumbalu de allerbeste vrienden? Wil jij Bumbina ook leren kennen? Kom dan mee naar het circus samen met Tumbi, Carla, Babaki, Kiwi en al de andere dieren in de nieuwe Bumbashow!
 
Meer info & tickets kan je hier terugvinden.

Related bio's:
Tags:
Bumba, Studio 100