Het zomert concerten in Werchter

Het zomert concerten in Werchter

©
Rock Werchter zomerbar met leuke artiesten op het lijstje

Goed nieuws. Vanaf 1 juli kunnen we weer samen muziek beleven. Donderdag opent de Rock Werchter for LIVE2020 zomerbar in het Festivalpark, aan de North West Walls site. Alle geldende regels voor de horeca en events respecterend. Maximum 400 personen, steeds zittend rond een tafeltje, altijd in -naar Werchterse normen- heel kleine setting. Met concerten van Selah Sue op donderdag, Tourist LeMC op vrijdag, Bazart op zaterdag en een heuse liveshow op zondagavond.

De zomer gaat verder, ook in het Festivalpark. Want de zomerbar blijft open tot eind juli. Met vooral meer concerten. Reeds bevestigd zijn Niels Destadsbader, Arno, Het Zesde Metaal, Mama’s Jasje, Black Box Revelation, Portland, Equal Idiots en Compact Disk Dummies. Ontdek het volledige programma via rockwerchter.be.
 

Per show zijn er slechts 400 tickets beschikbaar. Gezien bezoekers aan tafeltjes van vier dienen plaats te nemen, worden de tickets uitsluitend in pakket (4 tickets + parking ticket) aangeboden. De ticketverkoop van de zomerbar concerten start donderdag 2 juli om 10u via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van de livemuzieksector, geschonken.

Rock Werchter je mee vanaf morgen?Geen tijd om naar de zomerbar te komen? No worries, we gaan ook digitaal! RWTV, te bekijken op rockwerchter.be en Proximus Pickx brengt een selectie van de beste concerten uit de archieven van het festival: Gorillaz, The Cure, Stromae, Placebo, Mahalia, Rag’N’Bone Man, Nothing But Thieves…. Het uitzendschema van deze concerten vind je in onze app. Ook via dezelfde kanalen live te zien: de zomerbarconcerten van Selah Sue en Tourist LeMC. Zaterdagavond om 20u kan je genieten van onze Secret Festival sessions, ook op rockwerchter.be en Proximus Pickx. Heel veel kunnen we daar niet over vertellen wegens geheim… Zin in een feestje met je thuisbubbel na zoveel muzikale hoogtepunten? Zaterdag is het Facebook Live Petit party time! De Casa Bacardi komt naar je toe om 21u. Sheridan gooit zijn zwoelste platen in de strijd.

Rock Werchter for LIVE2020 TV show

Zondagavond gaan we live met Rock Werchter for LIVE2020. Op CanvasProximus Pickx en rockwerchter.be . Het wordt een show met veel live muziek, met warme verhalen en fragmenten uit de lange concertgeschiedenis van Rock Werchter, maar ook van de voorbije zomerbar concerten van Selah Sue, Tourist LeMC en Bazart. Een show inclusief festivalgevoel. Met aandacht ook voor de crisis waarin de livemuzieksector zich bevindt, waarom LIVE2020 zo hard nodig is. Emma Bale, Glints, SONS, Eefje De Visser en Arno zullen live optreden tijdens Rock Werchter for LIVE2020. Presentatoren zijn Tomas De Soete en Stijn Van de Voorde.