K3 danst op ‘Piramide van Liefde’de nieuwe single en clip.

K3 danst op ‘Piramide van Liefde’de nieuwe single en clip.

© Studio 100
K3 hebben een nieuwe single uit met bijhorende videoclip.

De meisjes van K3 hebben een nieuwe single uit met bijhorende videoclip: 'Piramide van Liefde'. In deze videoclip maken we kennis met nieuwe beelden uit de film 'Dans van de Farao', die binnenkort in de bioscoop zal spelen. We zien ook hoe de meisjes voor het eerst van heel dichtbij kennismaken met een een dromedaris. Het nummer 'Piramide van Liefde' is te horen op het nieuwe album 'Dans van de Farao', dat een gouden plaat kreeg voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Inmiddels zijn er al meer dan 30.000 albums verkocht.

 

Hanne"We kunnen vandaag niet alleen onze nieuwe single lanceren, maar meteen ook nieuwe beelden van onze film."

Klaasje: "Regisseur Bart Van Leemputten heeft deze inderdaad geweldig verwerkt in deze videoclip."

Marthe: "Piramide van Liefde is trouwens ook één van mijn favoriete nummers van het album. Dus ik hoop dat onze fans even hard genieten van deze clip als ik."

Succesalbum

'Piramide van Liefde' is de nieuwe single van het album 'Dans van de Farao' en de gelijknamige film die binnenkort zal uitkomen in samenwerking met Splendid Film. Het is na onder meer 'Love Cruise' en 'Dromen' alweer het zesde album van K3 in de huidige samenstelling. Samen met de nummers 'Bubbel', 'Bikini vol zand' en 'Dans van de farao', die eerder dit jaar uitkwamen, staan er maar liefst 12 nummers op het album dat bij de presentatie al meteen goed was voor een gouden plaat voor meer dan 20.000 verkochte exemplaren. Een week nadat K3 hun nieuwe album 'Dans van de Farao' met een livestream voorstelden aan het grote publiek, kwam het binnen op de eerste plaats van de Ultratop in België. Daarmee verbeterde K3 hun eigen record van de meeste nummer 1-albums. 'Dans van de Farao' is het 19e album van K3 met een top 5-notering. 

Het verhaal van de film

Hanne, Marthe en Klaasje gaan hun nieuwe album voorstellen in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een Egyptische Wenskat, komt die tot hun verbazing uit. Hanne kan de gedachten lezen van mensen en dieren, Marthe kan alles kopen wat ze voor zichzelf wil, en Klaasje kan blijven wensen wat ze maar wil. Maar de wensen van de Wenskat zijn vervloekt door farao Tritanchamon. De drie vervloekte wensen keren zich tegen K3 en zorgen voor een hoogoplopende ruzie tussen de meisjes. Net voor hun optreden besluiten ze te splitten. Ze willen elkaar nooit meer zien! Zorgt de Wensvloek voor het einde van K3 of overwint vriendschap alles?

De nieuwe clip 'Piramide van Liefde is te zien vanaf vrijdag 4/12 om 17u op het YouTube kanaal van K3. De film 'Dans van de Farao' is vanaf 16 december te zien in de bioscopen.