K3 onthult de naam van nieuwe show én album: “Vleugels”

K3 onthult de naam van nieuwe show én album: “Vleugels”

© Studio 100
En dat verschijnt dit najaar.

Hoewel K3 momenteel nog volop bezig is met het afwerken van een bijzonder druk zomerprogramma, onthulde Marthe, Hanne en Julia vandaag dat hun splinternieuwe album en show "Vleugels" zal heten. Het nieuwe album verschijnt dit najaar en vanaf het voorjaar van 2023 is ook hun nieuwe show te zien in Vlaamse zalen.

Nieuw album
De nieuwe CD "Vleugels" wordt alweer het derde album van K3 in de nieuwe bezetting. Meteen nadat Julia toetrad bij K3 eind 2021, werd het eerste album "Waterval" uitgebracht. Dat veroverde direct op een stormachtige manier de hitlijsten. Met meer dan 21 miljoen streams is het album nog steeds waanzinnig populair bij jong en oud. In mei 2022 volgde dan het live album "Kom Erbij" met daarop de live gezongen nummers van de gelijknamige show.

"Vleugels" zal naast "Nooit Meer Oorlog" en de tophit "Mango Mango", die ondertussen al goed is voor meer dan 1,8 miljoen streams op Spotify, tien gloednieuwe nummers bevatten. Het nieuwe album is vanaf 18 november overal verkrijgbaar en ook te beluisteren via de bekende streamingsplatformen.

Nieuwe show
Na haar allereerste show 'Kom Erbij!' met K3 sloot het publiek Julia helemaal in hun hart. De meisjes speelde voor uitverkochte zalen de pannen van het dak en Julia kreeg een fantastisch welkomstfeest! In het voorjaar van 2023 presenteert K3 dan ook een gloednieuwe show waarin Hanne, Julia en Marthe hun allernieuwste hits zullen spelen. De show is te zien vanaf 25 februari 2023 in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende.

Hanne: "Ondanks de razend drukke zomer kijk ik enorm uit naar ons nieuwe album "Vleugels". Ook deze keer heeft het schrijversteam weer heel wat leuke en verrassende songs bij elkaar geschreven." 
 
Julia: "Sinds ik bij K3 ben lijkt de tijd echt letterlijk te vliegen, niet normaal! Ik kan amper geloven dat we binnenkort ons derde album gaan uitbrengen en dat we alweer een nieuwe show mogen aankondigen."
 
Marthe: "Naast onze vele optredens deze zomer doorheen heel Vlaanderen, zijn we momenteel ook hard aan het werk om het nieuwe album "Vleugels" verder af te werken. Ik ben erg enthousiast om het dit najaar te kunnen voorstellen aan onze fans"

De albums "Waterval" en "Vleugels" zijn geschreven door Alain Vande Putte (tekst & muziek). 
De productie is in handen van Peter Gillis.

Tickets & info:
www.studio100.com