K3 openen hun eigen ‘K3 Roller Skater’ in Plopsaland

K3 openen hun eigen ‘K3 Roller Skater’ in Plopsaland

© dieter dewulf
K3,Hanne,Marthe en Klaasje hebben vandaag hun ‘K3 Roller Skater’ officieel geopend

De meiden van K3 kregen zopas hun eigen zone in Plopsaland De Panne met bijhorende ‘K3 Roller Skater’, een achtbaan waarin bezoekers zich een weg banen langs steile hellingen en gekke bochten. Ook het nabijgelegen restaurant kreeg een update en gloednieuwe invulling en gaat vanaf heden als ‘K3 Keuken’ door het leven. Het kostenplaatje van de investering bedraagt 500.000 euro.

Met een totale lengte van 335 meter en een hoogte van 13 meter kunnen bezoekers aan een snelheid van 46 km/u naar beneden razen en dit allemaal in een fantastisch Roller Disco-thema. De K3 Roller Skater werd in samenwerking met Medialaangerealiseerd.

Unieke thematisering

Plopsa staat gekend voor haar ver doorgedreven thematisering en originaliteit en
dit is ook in de nieuwe K3-zone niet anders. De zone is volledig ingericht volgens het populaire Studio 100-programma K3 Roller Disco dat volledig in het teken van disco en rolschaatsen staat, wat een magische beleving voor iedere bezoeker garandeert.

“Het nieuwe programma K3 Roller Disco in toepasselijk rolschaatsthema zagen wij dan ook als de perfecte gelegenheid om de Rollerskater om te dopen tot de unieke en volledig gethematiseerde K3 Roller Skater!”

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group

Related bio's: