Kamping Kitsch Club 2021 hier de line up.

Kamping Kitsch Club 2021 hier de line up.

© Kamping Kitsch Club
Kamping Kitsch Club op 21 augustus in Kortrijk

10 jaar Kamping Kitsch Club belooft de hoogmis van de bevrijding te worden! Om deze twee legendarische momentums te vieren besliste de organisatie om een internationale top line up te boeken!!!! Een dagje Kamping Kitsch Club is een beetje gelijk een bezoekje aan de Efteling, maar dan anders... In ons pretpark voor volwassenen is er ook dit jaar weer voor elk wat wils voorzien!

Meer dan 100 nationale en internationale artiesten maken deze zomer hun opwachting op 1 van de 8 stages! We overlopen ze even met u...

MIJN STAGE
Het belangrijkste podium van allemaal, hier staan de grootste namen van ‘t festival. Moeilijk te boeken super artiesten die dat ge normaal alleen in u dromen ziet. Hét van hét ‘t is ook hier dat ge met meeste volk in contact komt, spannend!

SPOILER ROOM
Een gigantische tent, met voor duizenden euro’s aan licht en lasers derin. Flippen op de beats van de grootste RETRO namen van ‘t universum. Niks te platten bagger. Beenharde knalmuziek, gelijk dat wet geiren hebben.

KAKAOKE
Wie zingt er niet mee ip de WC, nu kunde voor altijd in de HALL OF SHAME komen, door u favoriete hits mee te kelen, terwijl dat de rest zen gat afveegt.

PATSER STAGE by G-GORAN
Goran is onze lokalen super hero last aankomt op zotte Hip Hop, hier staat de ganse getto crew van G GORAN zijne posse. Dit is voor de “bling bling boys” en de “twerk babes”. HIP HOP ALL DAY TRUE 

CIRQ PODIUM
Volkstheater, eetwedstrijden, lezingen, incentives, u speelt zelf de hoofdrol, de bezoeker is de centrale spast in deze spectaculaire show van rariteiten. Gebracht door het gentse collectief CIRQ VZW

RAINBOW STAGE
Yes sir i can boogie, love is in the air. Welkom op de meest kleurrijke stage van Kamping Kitsch Club, hier is alles en iedereen graag gezien!

STUDIO BRUSSEL KERMIS
Lekker scheef gaan op de muziek van de beste STUBRU gastjes. In ‘t kader van ne kermis. Veel lampkes, en veel geflikker. Ma niet gelijk op de rainbow stage, maar je kan hier ook aan de flosjh trekken.

SLAGER TENT
De aller ma dan ook allerbeste slager zangers van de BENELUX krijgen hier een monsterlijk mooi slager podium. Denk aan gekapt, droge worst en koteletten muziek.

 

KOOP UW TIKKETS HIER

KAMPING KITSCH CLUB 2021 TREILER

Het einde van de werelt komt er aan, gelukkig is er 1 iets die ons kan redden... Somigen noemen het een pretpark voor volwasenen, wij noemen het een remedie tegen de verzuring! welkom op Kamping Kitsch Club, het beloofde land van vrijheid & blijheid!

Related bio's:
Meer nieuws over: