Lisa start met extra lange aflevering: ontdek de generiek én de eerste week

Lisa start met extra lange aflevering: ontdek de generiek én de eerste week

© vtm
Nu maandag 25 januari om 20.40 bij VTM, nadien elke weekdag om 18.20

Liefde op het eerste gezicht, spanning tussen halfzussen en een nieuwe wereld die opengaat voor Lisa, dat zijn de ingrediënten van de eerste week van de nieuwe telenovelle Lisa, die nu maandag 25 januari om 20.40 start met een extra lange aflevering bij VTM en op VTM GO. Vanaf dinsdag 26 januari gaat het verhaal elke weekdag om 18.20 verder. De creatieve, intelligente Lisa - gespeeld door Tinne Oltmans- ontmoet voor het eerst de knappe Jonas - een rol van Oscar Willems. Maar door haar extreme schuchterheid loopt de ontmoeting met haar droomprins niet zoals gehoopt. Daarbovenop gaat haar halfzus Katja, vertolkt door Anouck Luyten, ook nog eens lopen met haar portfolio, waarmee ze dé droomjob van Lisa bij het hippe marketingbureau ‘t Brouwhuis wegkaapt.

Voor de kijkers zich op de nieuwe telenovelle kunnen storten, is er eerst nog de ontknoping van Sara, die de afgelopen maanden dagelijks gemiddeld 586.000 VTM-kijkers in de ban hield. De dubbelaflevering is op zondag 24 januari om 20.30 te zien bij VTM.

Bekijk hier voor het eerst de generiek van Lisa, ingezongen door Tinne Oltmans:

De eerste week

Aflevering 1 op maandag 25 januari om 20.40 bij VTM

 

Het verlegen meisje Lisa droomt van een job in een marketingbureau. Wanneer Jonas, de jongste zoon van de eigenaars van het marketingbureau 't Brouwhuis, uit Amerika terugkeert, wordt Lisa niet enkel smoorverliefd op hem, maar groeit ook haar hoop eindelijk aan het werk te kunnen bij dat bedrijf. Maar dit is buiten haar halfzus Katja gerekend. Die steelt het portfolio van Lisa en haalt op die manier zelf de job binnen. In 't Brouwhuis is Gert - de oudere broer van Jonas - niet opgezet met diens terugkeer in het bedrijf. Katja gaat zo op in haar ambitie dat ze haar date met Lars compleet vergeet. 

Aflevering 2 op dinsdag 26 januari om 18.20 bij VTM

Lisa heeft het idee geleverd voor de reclamecampagne van een nieuwe parfumlijn, maar Katja verlangt nu ook nog eens van haar halfzus dat zij een volledig concept bedenkt. Natuurlijk hebben Jonas en Mikhel totaal niet door dat Lisa eigenlijk alle werk aan het doen is. Ondertussen beseft Lisa waarom ze Mark uit het bedrijf willen: hij heeft een affaire met één van de werknemers. Jonas overweegt in te trekken bij zijn vriend Mikhel. Zowel Remco als Lars hebben twijfels over hun grote liefde.

Aflevering 3 op woensdag 27 januari om 18.20 bij VTM

Lisa moet als manusje-van-alles mensen optrommelen om deel te nemen aan de fotoshoot. Omdat ze - in tegenstelling tot Katja - niemand zomaar op straat durft aan te spreken, ontwerpt ze een wervende flyer waarin ze jonge mensen oproept naar de fotoshoot voor een nieuwe parfumlijn te komen. De folder valt echter in handen van Gert, die zo zijn redenen heeft om een stokje voor de shoot te steken. Wanneer de fotoshoot in het honderd dreigt te lopen, beseft Lisa hoe belangrijk het resultaat is voor Jonas en ze doet er alles aan om te helpen. Remco polst bij Pilar naar haar mening over open relaties. 

Aflevering 4 op donderdag 28 januari om 18.20 bij VTM

Eens Gert de foto's te zien krijgt van Jonas' pitch, beseft hij dat Jonas' campagne meer succes zal oogsten dan diegene die hij zelf heeft voorbereid. Door op het laatste moment de locatie van de presentatie te wijzigen, hoopt hij dat Jonas niet op tijd aanwezig zal zijn. Lisa confronteert haar halfzus met haar ontrouw. Mark herinnert Renee eraan dat zij 'slechts' zijn minnares is. 

Aflevering 5 op vrijdag 29 januari om 18.20 bij VTM

Jonas verbaast vriend en vijand met zijn pitch voor het parfum 'Mist'. Ondanks het feit dat het Katja is die in de complimenten deelt, is Lisa toch trots op zichzelf en bovendien blij dat Jonas een visie heeft ontwikkeld die aansluit bij de hare. Lisa weet niet wat haar overkomt als Mikhel haar verleidt tot een fotoshoot. Maar dit is slechts klein bier in vergelijking met wat ze voelt als ze later die avond Jonas in een zeer gênante situatie aantreft. Nu Jelle zo goed samenwerkt met Pilar voelt Remco zich onzeker. Hij lucht zijn hart bij Lars. Mark vermoedt dat Nathalie weet heeft van zijn affaire en maant Renee aan extra voorzichtig te zijn.

MuziekMuziek
Related bio's:
Tinne Oltmans