Liveshow bij VTM en Rode Neuzen Dag XL in Sportpaleis

Liveshow bij VTM en Rode Neuzen Dag XL in Sportpaleis

© rode neuzen
Waar kan je op 29 november terecht voor Rode Neuzen dag..,?

An Lemmens en Niels Destadsbader presenteren op vrijdag 29 november om 20.40 de liveshow van Rode Neuzen Dag bij VTM. Heel wat gasten passeren de revue: onder andere Staf en Mathias Coppens, Olga Leyers, Frances Lefebure en Ruth Beeckmans. An en Niels schakelen vanuit de liveshow ook geregeld door naar Rode Neuzen Dag XL. De liveshow zal ook via HLN.be te volgen zijn.

Rode Neuzen Dag XL, het grote muzikale slotfeest op 29 november in het Sportpaleis dat Qmusic organiseert om de actievoerders te bedanken, is uitverkocht en ook de line-up van artiesten is verder aangevuld: Koen Wauters en Jonas Van Geel hosten de show en maken er samen met Mabel, Duncan Laurence, Laura Tesoro, Gers Pardoel, Loïc Nottet, Clouseau, blackwave., K3, Henri PFR en Jelle Cleymans één groot feest van. Rode Neuzen Dag XL zal live te volgen zijn via Qmusic.be, de Q-app en HLN.be.

Belfius zamelt ‘rode centjes’ in

Vanaf 1 december zamelt Belfius ‘rode centjes’ van 1 en 2 cent in. Deze zullen minder nodig zijn, aangezien handelaren vanaf die dag hun bedragen moeten afronden. De inzamelboxen voor de ‘rode centjes’ staan in elk Belfius-kantoor in Vlaanderen. Het ingezamelde bedrag gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.

Oproep: kleur vrijdag 29 november mee rood 

Aan alle ambassadeurs, actievoerders, leerlingen, leerkrachten, Vlaamse ministers en sympathisanten wordt gevraagd om zich op de slotdag van de goeddoelactie in het rood te kleden. Het hoeft niet alleen bij kledij te blijven. Op rodeneuzendag.be kan iedereen tips vinden om Rode Neuzen Dag nog roder te maken. Ook heel wat gebouwen in Vlaanderen, waaronder de Belfius Toren in Brussel, zullen die dag rood kleuren. Nog tot en met vrijdag 29 november kan iedereen de goeddoelactie van VTM, Qmusic, HLN en Belfius steunen.